Nieuws

Lisa heeft haar SEU examen behaald en is helemaal bij met de actuele kennis op het gebied van uitzenden, payroll, werving en selectie. We hebben haar gefeliciteerd met een mooi boeket.
 
Lees het hele bericht
 
De stand voor de Promotiedagen Noord Nederland in Martiniplaza Groningen staat klaar! Wij zijn te vinden op het plein ‘Oldambt’ nummer 2075. Pander en Lier biedt flexibele oplossingen voor variabele vraagstukken op het gebied van de arbeidsmarkt. Ben je nieuwsgierig wat Pander en Lier voor jou kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek! U bent van harte welkom!
 
Lees het hele bericht
 
De 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland worden door het Financieele Dagblad bekroond tot FD Gazellen. Pander en Lier mag zich in 2017 ook Gazelle noemen! Wij zijn ontzettend trots op de titel FD Gazelle van 2017. In de dynamische omgeving van vraag naar en aanbod van flexibele arbeid is Pander en Lier intermediair tussen organisaties en kandidaten. Wij zijn nieuwsgierig naar de cultuur, organisatiestructuur en personele vraagstukken van organisaties, evenals naar de kennis, kwaliteiten en interesses van kandidaten. Met deze informatie kunnen wij de perfecte match maken en spelen wij optimaal in op de behoeften van beide partijen. Wellicht is dit de reden van onze snelle groei en de titel FD Gazelle 2017. Benieuwd naar onze dienstverlening en werkwijze? Wij maken graag een afspraak.
 
Lees het hele bericht
 
Damien is sinds kort werkzaam bij Westers Kunststoffen fabriek in Winschoten via Pander en Lier. Damien is in de functie van montagemedewerker werkzaam bij de 5 -sterrenspecialist Westers Kunststoffen en assisteert bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Ze staan garant voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Wil jij ook graag aan het werk bij een van onze opdrachtgevers? Neem dan snel contact op via het telefoonnummer 0854016301 of stuur je CV met een korte motivatie naar info@panderenlier.nl.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn ook dit jaar weer van de partij bij de promotiedagen op 7 en 8 november.
 
Lees het hele bericht
 
Maandag 15-05-2017 zijn we aanwezig geweest bij de presentatie van het magazine Zo Groningen 2017.Zelf hebben we hier ook een bijdrage in mogen leveren.
 
Lees het hele bericht
 
Bij Pander en Lier kunnen we u breder van dienst zijn dan dat u al van ons gewend bent. We hebben een nieuwe collega die in de regio van Emmen die actief aanwezig is om zo mens en werk te matchen. Onze collega Danny heeft jaren ervaring en is bekend met alle personele vraagstukken die u heeft. Bent u werkzoekende of wilt u informatie over uitzenden, payroll of werving en selectie neem dan contact op met Danny Becker via 06-27442058 of danny@panderenlier.nl
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben we samen met Syntaks, Attent marketing en Werkwaar een lunch georganiseerd en samen met de wethouder Laura Broekhuizen genuttigd.Het was een vruchtbare lunch en we hebben een leuk interactief gesprek kunnen voeren.#Samen sterk
 
Lees het hele bericht
 
Vanmorgen was Pander en Lier uitgenodigd om een team van de NoorderBaanBattle te spreken over de arbeidsmarkt.We hebben tips en trucs uitgewisseld en gegevens om elkaar te helpen. We hebben gezeten met de groep power2match De naam Power2Match is gebaseerd op hun innerlijke en gezamenlijke kracht om een matchende baan, werkervaringsplek of op te starten bedrijf of opleiding te vinden. Het team bestaat uit 12 enthousiaste talentvolle leden uit Midden-Groningen en Oldambt met ieder een diverse achtergrond en leeftijd. Het is spannend om te kijken wat bij wie past en wie waar precies behoefte aan heeft om ook daarin een match te vinden.
 
Lees het hele bericht
 
We mogen ons zakenvriend van februari noemen van de Harbour jazzclub te Winschoten!Hier kun je terecht voor een heerlijk avondje uit in combinatie met overheerlijke lekkernijen uit hun keuken. Kijk op de website voor alle voorstellingen! https://harbourjazzclubwinschoten.com/
 
Lees het hele bericht
 
Pander en Lier is nu ook een erkend leerbedrijf!
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn dit jaar te vinden bij de banenbeurs (werkfestival) in Winschoten.Bezoek ons op 23 november tussen 10.00 uur en 17.00 uur!
 
Lees het hele bericht
 
1 van onze collegas heeft met goed gevolg de cursus gevolgd om valse documenten te herkennen. Zo kunnen we meer zekerheid bieden aan onze opdrachtgevers dat er medewerkers aan het werk gaan die officiele papieren hebben!
 
Lees het hele bericht
 
Dit jaar zijn wij weer aanwezig met een stand op de promotiedagen van 2016!Pander en Lier is te vinden op standnummer 2084 op het plein Oldambt.Wilt u bij ons langskomen laat het weten zodat we u kaarten kunnen verstrekken.
 
Lees het hele bericht
 
Vanaf heden werken wij met de digitale handtekening om contracten met medewerkers direct online te kunnen regelen. Hierdoor kunnen ze direct bij onze opdrachtgever aan het werk worden gezet. Wilt u hier meer over weten neem dan direct contact met ons!
 
Lees het hele bericht
 
Vanaf 06-09-2016 zijn we wekelijks te vinden in Delfzijl en gaan we de samenwerking aan met het Werkplein Eemsdelta!
 
Lees het hele bericht
 
Recent hebben we weer een audit gehad van de NBBU.Het certificaat is momenteel met 2,5 jaar verlengd!
 
Lees het hele bericht
 
De winnaar van de Asus Transformer Tablet, die tijdens de Eemsdelta Expo werd verloot, heeft zijn prijs geschonken aan het goede doel Stichting Hoogvliegers.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben ons wagenpark mogen uitbreiden! Per 1 juni begint er een nieuwe medewerker bij ons die de komende tijd te zien zal zijn in deze auto!
 
Lees het hele bericht
 
 
Lees het hele bericht