Nieuws

Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2019. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de zestiende keer uitgereikt. 
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week hebben wij Melissa mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Stericycle DRS.Melissa is in 2017 begonnen bij de opdrachtgever en bleek al snel van onschatbare waarde waardoor Melissa nu een rechtstreeks dienstverband aangeboden heeft gekregen. Wij wensen Melissa veel succes met haar verdere loopbaan.
 
Lees het hele bericht
 
Voor het derde jaar op rij behoort Pander en Lier tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het FD reikt de Gazelle-award 7 november uit. Trots op dit resultaat. Of we een bronzen, zilveren of gouden Gazelle in ontvangst mogen nemen……? 7 november weten we meer. #FD #DNK
 
Lees het hele bericht
 
Op 5 en 6 november is het weer zover: de promotiedagen in de Martiniplaza te Groningen. Pander en Lier is op de beurs aanwezig. Wij nodigen u van harte uit om ons te komen bezoeken op standnummer 2083. U kunt uw toegangskaart hier downloaden.
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week hebben wij aan onze uitzendkrachten de scholingsvoucher uitgereikt. 7 uitzendkrachten ontvingen op de werklocatie of bij ons op de vestiging hun scholingsvoucher. Deze uitzendkrachten hebben een voucher ontvangen ter waarde van €500 euro, dit bedrag kunnen zij besteden aan een opleiding of cursus na keuze. De scholingsvouchers zijn aangevraagd bij de stichting Doorzaam. Doorzaam wil uitzendkrachten stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen. De scholingsvoucher geeft een financieel steuntje in de rug voor uitzendkrachten.
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen maand hebben onze collega’s Syl en Nikky de BHV cursus gevolgd via Safety Fire Products in Winschoten. De onderdelen die werden behandeld zijn: - Niet-spoedeisende eerste hulp- Spoedeisende eerste hulp- Brandbestrijding- Ontruiming Na een aantal weken in spanning te hebben gezeten, hoorden ze deze week dat ze allebei zijn geslaagd! Nogmaals gefeliciteerd!
 
Lees het hele bericht
 
Vrijdagavond 30 augustus J.L. organiseerde de Heerenzitting wederom het jaarlijkse Oldambt voetbal toernooi, waar Pander en Lier hoofdsponsor van is. Dit jaar speelde 20 teams tegen elkaar op het veld van VV Bato in Winschoten.
 
Lees het hele bericht
 
De NBBU en de ABU hebben een akkoord bereikt met de vakbonden FNV, CNV, De Unie en LBV over nieuwe cao’s voor de uitzendsector. Het resultaat is één pakket met arbeidsvoorwaarden voor alle uitzendkrachten. Voor uitzendkrachten bieden de cao’s veel verbeteringen, zoals een betere rechtspositie en meer werkzekerheid. Een aantal wijzigingen is vanaf 1 september actief, de geheel vernieuwde cao’s worden per 30 december 2019 van kracht.
 
Lees het hele bericht
 
Een nieuw project van de NBBU op het gebied van duurzame inzetbaarheid is het project Loopbaan Intermediair. Via Pander en Lier kun je als uitzendkracht werken aan je eigen duurzame inzetbaarheid om nu of in de toekomst een volgende stap te kunnen maken in je carrière.
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht
 
Woensdag 3 juli hebben wij Edo mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Ventilatietechniek Noord.Hoewel Edo een achtergrond in de ICT heeft, kreeg hij de kans bij Ventilatietechniek Noord om zich te bewijzen in de metaal en met resultaat! Inmiddels ruim zelfstandig met de machines en de werkzaamheden, kunnen wij Edo verblijden met een boeket bloemen en hem succes wensen met zijn verdere loopbaan bij Ventilatietechniek Noord.
 
Lees het hele bericht
 
Sinds enkele jaren is Pander en Lier lid van de Stichting Compagnons en ondersteunt zij het project Ondernemersacademie Oost Groningen door o.a. het geven van een workshop aan de jonge studenten en het coachen van de ondernemers in spé. Op 11 juni jl. vond op de Campus te Winschoten de Slotavond van de Ondernemersacademie Oost-Groningen 2018/2019 plaats. Er was grote belangstelling voor die avond. De meeste studenten hadden ouders, vrienden en vriendinnen meegenomen. Het merendeel van de coaches en workshopgevers was present. Daarnaast een aantal vertegenwoordigers uit het onderwijs, bankwezen en veel geïnteresseerde ondernemers.
 
Lees het hele bericht
 
#Vakantie! Of toch liever werkvakantie? Even geen school meer en genoeg tijd om lekker te werken en bij te verdienen in de zomervakantie. Wij helpen je graag om je leukste werkvakantiebestemming te vinden! Pander en Lier heeft in juni, juli en augustus volop vacatures voor vakantiewerkers. Ben jij scholier en tijdens de vakantieperiode beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je!
 
Lees het hele bericht
 
Ben je op zoek naar (ander) werk en heb je zin in een donut?
 
Lees het hele bericht
 
Aanstaande Vrijdag is Pander en Lier aanwezig bij de banenmarkt voor Transport Logistiek & Productie. Wanneer: 24 mei 2019Locatie: BWRI Molendraai 1, kantineAanvang: 09:30 uurTot: 11:30 uur De banenmarkt is bedoeld voor werkzoekenden die graag willenwerken in de sectoren Transport & Logistiek en Productie. Zien we jou daar?
 
Lees het hele bericht
 
De tijd is weer aangebroken dat het vakantiegeld uitbetaald gaat worden.
 
Lees het hele bericht
 
Na weken hard werken is het deze week zover. Woensdag 8 mei openen wij feestelijk onze nieuwe vestiging in Veendam aan het Promenadepad 83. Zaterdag 11 mei a.s. hebben wij op onze vestiging in Veendam een inschrijfdag. Op deze dag kan iedereen kennis maken met Pander en Lier en ook kunnen werkzoekenden zich bij ons inschrijven.Iedereen is welkom van 10.00 tot 16.00 uur.
 
Lees het hele bericht
 
Nadat Bouwbedrijf Gervas alles mooi heeft afgewerkt, is Schildersbedrijf Hemmes aan de slag gegaan om het pand te voorzien van onze kleuren.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben we de handtekening gezet onder een samenwerkingscontract met Claid om hen te voorzien van personeel. Claid is een groeiende onderneming met een uniek concept, namelijk isolatie door middel van nanofolie. Door het aanbrengen van deze nanofolie heb je bij warm weer 60% minder last van de warmte en bij koude perioden 30% meer warmte die binnen blijft.Voor het kalenderjaar 2019 zal Pander en Lier het personeel voor Claid regelen door middel van uitzenden en payroll. Bedankt voor deze mooie kans en op naar een duurzame samenwerking! Ben je geïnteresseerd in een baan als plakker van nanofolies en bereid om overver te werken? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
 
En weer hebben we iemand mogen verblijden met een boeket voor het verkrijgen van een contract bij GVT Transport & Logistics, namelijk Christa. Christa is september vorig jaar begonnen als warehousemedewerker en bleek van onschatbare ware. Vrij snel kreeg ze leidinggevende taken en werd ze de ‘’moeder’’ op de werkvloer. Nogmaals gefeliciteerd Christa en wij geloven dat er nog heel wat moois voor je in het verschiet zit bij GVT Transport & Logistics.
 
Lees het hele bericht