Nieuws

Vandaag hebben wij Raymond mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! Doordat hij zich vanaf het begin heeft bewezen en de juiste instelling heeft getoond, heeft PKF/Post Pallets besloten om Raymond op contract te nemen! Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd Raymond, het is je gegund. Wij willen jou bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jou veel werkvreugde toe bij PKF/Post Pallets!
 
Lees het hele bericht
 
Ronald Heres uit Beerta is de winnaar van het barbecuepakket van Pander en Lier. Ronald deed mee aan het tevredenheidsonderzoek van het uitzendbureau. Alle deelnemers maakten kans op het barbecuepakket van Weber met een barbecue, een kolenstarter met kolen, een afdekhoes en een vleespakket van slagerij Hofman uit Winschoten. In totaal deden bijna 90 medewerkers mee aan het onderzoek. Ook klanten hebben het onderzoek ingevuld.
 
Lees het hele bericht
 
Ook hebben wij Robin mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! Robin heeft via ons bij Virol gewerkt als vrachtwagen chauffeur. Door alle inzet die hij getoond heeft, heeft Virol besloten om het een rechtstreeks contract aan te bieden. Wij willen Robin bedanken voor de fijne samenwerking en wensen hem veel werk vreugde toe! Nogmaals gefeliciteerd!
 
Lees het hele bericht
 
Vanaf vandaag zijn wij ook te bereiken via WhatsApp! Wil je snel je uren door appen of heb je een vraag over je loonspecificaties? Dan kun je ons via het telefoonnummer 0655588624 bereiken op de WhatsApp. Wil je een vacature uitzetten of heeft u een andere dringende vraag? Ook dan kunt u ons een appje sturen!Wij reageren iedere werkdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben wij Mendy mogen verrassen met een boeket bloemen. In een korte tijd heeft hij laten zien wat hij allemaal in huis heeft, en dat wordt beloond met een langdurig contract bij Virol BV. Mendy werkt bij Reisswolf in Scheemda. Reisswolf is dé specialist in opslag, vernietiging en digitalisering van archief, vertrouwelijke documenten en overige data. Volgens de strengst geldende veiligheidsmaatregelen worden deze diensten uitgevoerd. Nogmaals Mendy, gefeliciteerd en wij wensen jou veel werkvreugde toe bij Virol BV.
 
Lees het hele bericht
 
‘De vraag naar personeel stijgt, we plaatsen bijna alle kandidaten die bij ons op gesprek komen’ Uitzendbureau Pander en Lier merkt dat de vraag naar personeel stijgt. “Werkgevers hebben veel nieuwe vacatures, helemaal nu de vakantieperiode aanbreekt. Soms hebben we een kandidaat op gesprek die dezelfde dag nog via ons aan het werk kan”, zegt Cilla van Linschoten, intercedent van Pander en Lier.
 
Lees het hele bericht
 
Op 1 juni 2018, internationale Donutdag, komt Pander en Lier met heerlijke donuts naar Veendam. Diverse bedrijven in en rond Veendam zoeken enthousiaste collega’s voor verschillende functies. Kunnen we jou matchen aan een van deze bedrijven? We gaan graag met je in gesprek! En die donuts zijn er niet voor niets. Wist je dat het Leger des Heils in 1917 vrijwilligers met donuts naar Frankrijk zond om de Amerikaanse soldaten een thuisgevoel te geven? Sinds 1938 wordt de Donutdag jaarlijks door The Salvation Army (Leger des Heils) georganiseerd ter ere van de gewaardeerde actie in 1917. Pander en Lier kiest bewust voor Donutdag omdat we willen dat ook jij je thuis voelt bij een werkgever, dat laten we merken op de internationale Donutdag. Wanneer: 1 juni 2018 Waar: Grand Café JavaPrijs Hendrikplein 7, VeendamTijd: Wij zijn van 11:00 tot 15:00 uur aanwezig.
 
Lees het hele bericht
 
Marc werkt sinds kort bij Noordelijk Expeditiebedrijf Overzee Winschoten als logistiek medewerker.NEO Winschoten is totaal aanbieder voor het logistieke traject en is ontwikkeld met het doel wereldwijd transport te kunnen organiseren. In verband met het niet kunnen vinden van een BBL werkplek voor zijn opleiding, heeft hij zich laten inschrijven bij Pander en Lier.NEO Winschoten was op zoek naar een heftruckchauffeur en zodoende zijn we in gesprek gekomen over Marc.Hoewel NEO Winschoten geen erkend leerbedrijf was, zagen ze erg veel potentie in Marc en wilden hem een kans aanbieden.Inmiddels is NEO Winschoten erkend als leerbedrijf bij SBB en kan Marc zijn opleiding afmaken. Dit is een mooi voorbeeld van ‘matcht mens en werk!’
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben wij Floris mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! Doordat hij zichzelf heeft bewezen en door zijn goede inzet heeft Virol besloten om Floris een rechtstreeks contract aan te bieden! Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd Floris, het is je gegund. Wij willen jou bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jou veel werkvreugde toe bij Virol!
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren hebben wij Jeroen mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! Door de inzet die hij getoond heeft en het harde werk, heeft PKF/Post Pallets besloten om Jeroen op contract te nemen! Vanaf dag 1 zijn Jeroen en PKF/Post Pallets een goede match, en dat wordt beloond met een langdurig contract! Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd Jeroen, het is je gegund. Wij willen jou bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jou veel werkvreugde toe bij PKF/Post Pallets!
 
Lees het hele bericht
 
Pander en Lier sponsort de komende 5 jaar het Oldambt voetbaltoernooi. Pander en Lier doneert een substantieel bedrag per deelnemend team en hiermee kan De Heerenzitting meer steun bieden aan de goede doelen in de regio. Elke laatste vrijdag van augustus organiseert Stichting De Heerenzitting haar Oldambt voetbaltoernooi. Een gezellig toernooi met veel omlijsting en een deelnemersveld van maximaal 24 teams à 7 spelers van 30 jaar of ouder. De wedstrijden worden gespeeld op een half voetbalveld op een sportcomplex in de regio en duren 10 minuten. Na het toernooi is er natuurlijk een geweldige afterparty. Elk deelnemend team doneert minimaal € 100 dat wordt geschonken aan goede doelen in de regio Oldambt. Net als Pander een Lier is De Heerenzitting betrokken bij de lokale maatschappij in de regio Oost-Groningen. De Heerenzitting draagt haar steentje bij door lokale service projecten actief en op eigen wijze te steunen. De organisatie van Het Oldambt voetbaltoermooi is hier een mooi voorbeeld van.
 
Lees het hele bericht
 
Wij hebben Jan Willem Hoogers kunnen feliciteren met het krijgen van een contract.Na een periode via Pander en Lier werkzaam te zijn geweest bij PKF/Post Pallets, heeft Jan Willem een contract rechtstreeks aangeboden gekregen.Hard werk, loyaliteit en eigen initiatief werpt zijn vruchten af. Nogmaals gefeliciteerd Jan Willem, het is je gegund.
 
Lees het hele bericht
 
Woensdag 31 januari 2018 zijn wij te vinden op de banenfestival in Veendam.Van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn alle werkzoekenden welkom op het banenfestival van de gemeente Veendam!
 
Lees het hele bericht
 
Met trots kunnen wij mededelen dat wij onze samenwerking met PKF/Post Pallets hebben verlengd!Vandaag hebben beide partijen de handtekening gezet.Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou bij een van de grootste Nederlandse palletproducenten?Neem dan contact met ons op.
 
Lees het hele bericht
 
Sinds kort stelt het NBBU een app beschikbaar voor alle uitzendkrachten. Zoals jullie weten is Pander en Lier aangesloten bij het NBBU. Met de app hebben jullie altijd de actuele arbeidsvoorwaarden bij de hand. De app is speciaal door het NBBU ontwikkeld voor uitzendkrachten. Het bevat de hele NBBU-cao, inclusief alle artikelen, bijlagen en veel gestelde vragen. Dankzij een handige tool kunnen jullie zien welke wijzigingen er zijn en krijgen jullie een toelichting op de wijzigingen. De app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.https://itunes.apple.com/nl/app/id1313350542?mt=8https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uncinc.nbbu
 
Lees het hele bericht
 
De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerende prijs voor de meest snelgroeiende bedrijven van Nederland. Afgelopen vrijdag hebben wij te horen gekregen dat wij in de top 100 van Nederland zijn geëindigd. Van de 754 bedrijven die genomineerd zijn voor de FD Gazellen zijn wij op de 42ste plek van Nederland geëindigd. Eerder was bekend dat Pander en Lier als 4de is geëindigd in de categorie klein van noord Nederland.
 
Lees het hele bericht
 
Wij weten hoe belangrijk goed en tevreden personeel is, zijn thuis in legio CAO's en denken te weten wat HRM nodig heeft. Daarom breiden wij onze dienstverlening uit met het verzorgen van salarisadministraties voor het vast personeel van organisaties, maar bovenal met het bieden van een online platform voor de personeelsadministratie. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen hiervan? Bekijk de brochure.
 
Lees het hele bericht
 
Lisa heeft haar SEU examen behaald en is helemaal bij met de actuele kennis op het gebied van uitzenden, payroll, werving en selectie. We hebben haar gefeliciteerd met een mooi boeket.
 
Lees het hele bericht
 
De stand voor de Promotiedagen Noord Nederland in Martiniplaza Groningen staat klaar! Wij zijn te vinden op het plein ‘Oldambt’ nummer 2075. Pander en Lier biedt flexibele oplossingen voor variabele vraagstukken op het gebied van de arbeidsmarkt. Ben je nieuwsgierig wat Pander en Lier voor jou kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek! U bent van harte welkom!
 
Lees het hele bericht
 
De 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland worden door het Financieele Dagblad bekroond tot FD Gazellen. Pander en Lier mag zich in 2017 ook Gazelle noemen! Wij zijn ontzettend trots op de titel FD Gazelle van 2017. In de dynamische omgeving van vraag naar en aanbod van flexibele arbeid is Pander en Lier intermediair tussen organisaties en kandidaten. Wij zijn nieuwsgierig naar de cultuur, organisatiestructuur en personele vraagstukken van organisaties, evenals naar de kennis, kwaliteiten en interesses van kandidaten. Met deze informatie kunnen wij de perfecte match maken en spelen wij optimaal in op de behoeften van beide partijen. Wellicht is dit de reden van onze snelle groei en de titel FD Gazelle 2017. Benieuwd naar onze dienstverlening en werkwijze? Wij maken graag een afspraak.
 
Lees het hele bericht