Nieuws

Donderdag 31 januari 2019 zijn wij te vinden op de banenfestival in Veendam.Van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn alle werkzoekenden welkom op het banenfestival van de gemeente Veendam! Wij gaan graag in gesprek over de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de regio Veendam.
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren hebben wij deze heren mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! De afgelopen maanden hebben ze hard gewerkt en goede inzet getoond. Vanaf de eerste dag dat ze zijn begonnen bij GVT Transport & Logistics, hebben ze zich onmisbaar gemaakt. Mede hierdoor heeft GVT Transport & Logistics besloten de heren een contract te geven. GVT is een bedrijf dat zich specialiseert in de distributie binnen de Benelux.Met meer dan 175.000 m2 aan warehouses in Nederland en België bieden ze klantgerichte oplossingen op het gebied van warehousing, value added logistics (VAL) en supply chain management (SCM). Gefeliciteerd heren, het is jullie gegund. Wij willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jullie veel werkvreugde toe bij GVT Transport & Logistics  
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren hebben wij deze drie heren mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! De afgelopen maanden hebben ze keihard gewerkt en goede inzet getoond, hierdoor heeft Lamico B.V. besloten hun een contract rechtstreeks aan te bieden. Lamico B.V. maakt als zelfstandig bedrijf deel uit van een groep houtverwerkende bedrijven. Ze zijn een van de grootste lijmhoutproducenten van Europa. De lijmhoudende panelen worden gebuikt als timmerpanelen, meubelpanelen en geleverd aan o.a. bouwmarkten. Daarnaast zijn ze een van de grootste leveranciers van kaasplanken voor de commerciële kaasopslag. Lamico B.V. hecht veel waarde aan persoonlijke benadering en een goede werksfeer. Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd, het is jullie gegund. Wij willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jullie veel werkvreugde toe bij Lamico B.V.
 
Lees het hele bericht
 
Het wettelijk brutominimumloon (WML) stijgt per 1 januari 2019. Voor medewerkers van 22 jaar en ouder, bij een fulltime werkweek van 40 uur, wijzigt het wettelijk brutominimumloon naar €9,33.  
 
Lees het hele bericht
 
Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2018. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de vijftiende keer uitgereikt. Om relevant te blijven, zijn de criteria dit lustrumjaar aangescherpt. Zo is de ondergrens voor deelname verhoogd en wordt bijvoorbeeld de personeelsgroei meegewogen in de rangschikking. Vertrouwen “Dit hadden we zonder het vertrouwen van onze medewerkers en onze klanten niet kunnen halen”, zegt directeur Jorg Rotman met gepaste trots. “Daar zijn we dankbaar voor. Zeker omdat het de tweede keer is dat we de award winnen. We blijven ook dit jaar hard werken om volgend jaar weer genomineerd te worden.”
 
Lees het hele bericht
 
Op 6 en 7 november is Pander en Lier te vinden op de Promotiedagen Noord Nederland, in Martiniplaza Groningen. Zien wij elkaar bij stand 2075 op het Oldambtplein? We zijn benieuwd naar uw organisatie en vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.Heeft u nog geen toegangskaart voor de Promotiedagen, laat het ons dan weten. Wij helpen u graag verder. Tot ziens op de Promotiedagen!
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben wij Harmen mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! De afgelopen maanden heeft Harmen laten zien wat hij in petto heeft en doordat hij zich elke dag weer opnieuw heeft bewezen, heeft Ventilatietechniek Noord BV besloten om Harmen op contract te nemen! Ventilatietechniek Noord BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en monteren van ventilatie- en luchtbehandelingssystemen. Door de expertise van de medewerkers is Ventilatietechniek Noord B.V. in staat om installatiebedrijven, te ondersteunen met het ontwerpen, leveren en monteren van ventilatie- en luchtbehandelingssystemen. Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd Harmen, het is je gegund. Wij willen jou bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jou veel werkvreugde toe bij Ventilatietechniek Noord BV.
 
Lees het hele bericht
 
Bedankt! Medewerkers van Pander en Lier geven ons gemiddeld een 7,8 op de algemene dienstverlening en het contact met ons zelfs een 8. Daar zijn we blij mee, bedankt! Wat voor ons heel vanzelfsprekend lijkt, wordt door medewerkers juist extra gewaardeerd, namelijk: onze bereikbaarheid. Veel medewerkers geven aan dat onze bereikbaarheid meerwaarde voor jullie heeft en daar zijn we blij om.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben wij Raymond mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! Doordat hij zich vanaf het begin heeft bewezen en de juiste instelling heeft getoond, heeft PKF/Post Pallets besloten om Raymond op contract te nemen! Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd Raymond, het is je gegund. Wij willen jou bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jou veel werkvreugde toe bij PKF/Post Pallets!
 
Lees het hele bericht
 
Ronald Heres uit Beerta is de winnaar van het barbecuepakket van Pander en Lier. Ronald deed mee aan het tevredenheidsonderzoek van het uitzendbureau. Alle deelnemers maakten kans op het barbecuepakket van Weber met een barbecue, een kolenstarter met kolen, een afdekhoes en een vleespakket van slagerij Hofman uit Winschoten. In totaal deden bijna 90 medewerkers mee aan het onderzoek. Ook klanten hebben het onderzoek ingevuld.
 
Lees het hele bericht
 
Ook hebben wij Robin mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! Robin heeft via ons bij Virol gewerkt als vrachtwagen chauffeur. Door alle inzet die hij getoond heeft, heeft Virol besloten om het een rechtstreeks contract aan te bieden. Wij willen Robin bedanken voor de fijne samenwerking en wensen hem veel werk vreugde toe! Nogmaals gefeliciteerd!
 
Lees het hele bericht
 
Vanaf vandaag zijn wij ook te bereiken via WhatsApp! Wil je snel je uren door appen of heb je een vraag over je loonspecificaties? Dan kun je ons via het telefoonnummer 0655588624 bereiken op de WhatsApp. Wil je een vacature uitzetten of heeft u een andere dringende vraag? Ook dan kunt u ons een appje sturen!Wij reageren iedere werkdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben wij Mendy mogen verrassen met een boeket bloemen. In een korte tijd heeft hij laten zien wat hij allemaal in huis heeft, en dat wordt beloond met een langdurig contract bij Virol BV. Mendy werkt bij Reisswolf in Scheemda. Reisswolf is dé specialist in opslag, vernietiging en digitalisering van archief, vertrouwelijke documenten en overige data. Volgens de strengst geldende veiligheidsmaatregelen worden deze diensten uitgevoerd. Nogmaals Mendy, gefeliciteerd en wij wensen jou veel werkvreugde toe bij Virol BV.
 
Lees het hele bericht
 
‘De vraag naar personeel stijgt, we plaatsen bijna alle kandidaten die bij ons op gesprek komen’ Uitzendbureau Pander en Lier merkt dat de vraag naar personeel stijgt. “Werkgevers hebben veel nieuwe vacatures, helemaal nu de vakantieperiode aanbreekt. Soms hebben we een kandidaat op gesprek die dezelfde dag nog via ons aan het werk kan”, zegt Cilla van Linschoten, intercedent van Pander en Lier.
 
Lees het hele bericht
 
Op 1 juni 2018, internationale Donutdag, komt Pander en Lier met heerlijke donuts naar Veendam. Diverse bedrijven in en rond Veendam zoeken enthousiaste collega’s voor verschillende functies. Kunnen we jou matchen aan een van deze bedrijven? We gaan graag met je in gesprek! En die donuts zijn er niet voor niets. Wist je dat het Leger des Heils in 1917 vrijwilligers met donuts naar Frankrijk zond om de Amerikaanse soldaten een thuisgevoel te geven? Sinds 1938 wordt de Donutdag jaarlijks door The Salvation Army (Leger des Heils) georganiseerd ter ere van de gewaardeerde actie in 1917. Pander en Lier kiest bewust voor Donutdag omdat we willen dat ook jij je thuis voelt bij een werkgever, dat laten we merken op de internationale Donutdag. Wanneer: 1 juni 2018 Waar: Grand Café JavaPrijs Hendrikplein 7, VeendamTijd: Wij zijn van 11:00 tot 15:00 uur aanwezig.
 
Lees het hele bericht
 
Marc werkt sinds kort bij Noordelijk Expeditiebedrijf Overzee Winschoten als logistiek medewerker.NEO Winschoten is totaal aanbieder voor het logistieke traject en is ontwikkeld met het doel wereldwijd transport te kunnen organiseren. In verband met het niet kunnen vinden van een BBL werkplek voor zijn opleiding, heeft hij zich laten inschrijven bij Pander en Lier.NEO Winschoten was op zoek naar een heftruckchauffeur en zodoende zijn we in gesprek gekomen over Marc.Hoewel NEO Winschoten geen erkend leerbedrijf was, zagen ze erg veel potentie in Marc en wilden hem een kans aanbieden.Inmiddels is NEO Winschoten erkend als leerbedrijf bij SBB en kan Marc zijn opleiding afmaken. Dit is een mooi voorbeeld van ‘matcht mens en werk!’
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben wij Floris mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! Doordat hij zichzelf heeft bewezen en door zijn goede inzet heeft Virol besloten om Floris een rechtstreeks contract aan te bieden! Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd Floris, het is je gegund. Wij willen jou bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jou veel werkvreugde toe bij Virol!
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren hebben wij Jeroen mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! Door de inzet die hij getoond heeft en het harde werk, heeft PKF/Post Pallets besloten om Jeroen op contract te nemen! Vanaf dag 1 zijn Jeroen en PKF/Post Pallets een goede match, en dat wordt beloond met een langdurig contract! Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd Jeroen, het is je gegund. Wij willen jou bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jou veel werkvreugde toe bij PKF/Post Pallets!
 
Lees het hele bericht
 
Pander en Lier sponsort de komende 5 jaar het Oldambt voetbaltoernooi. Pander en Lier doneert een substantieel bedrag per deelnemend team en hiermee kan De Heerenzitting meer steun bieden aan de goede doelen in de regio. Elke laatste vrijdag van augustus organiseert Stichting De Heerenzitting haar Oldambt voetbaltoernooi. Een gezellig toernooi met veel omlijsting en een deelnemersveld van maximaal 24 teams à 7 spelers van 30 jaar of ouder. De wedstrijden worden gespeeld op een half voetbalveld op een sportcomplex in de regio en duren 10 minuten. Na het toernooi is er natuurlijk een geweldige afterparty. Elk deelnemend team doneert minimaal € 100 dat wordt geschonken aan goede doelen in de regio Oldambt. Net als Pander een Lier is De Heerenzitting betrokken bij de lokale maatschappij in de regio Oost-Groningen. De Heerenzitting draagt haar steentje bij door lokale service projecten actief en op eigen wijze te steunen. De organisatie van Het Oldambt voetbaltoermooi is hier een mooi voorbeeld van.
 
Lees het hele bericht
 
Wij hebben Jan Willem Hoogers kunnen feliciteren met het krijgen van een contract.Na een periode via Pander en Lier werkzaam te zijn geweest bij PKF/Post Pallets, heeft Jan Willem een contract rechtstreeks aangeboden gekregen.Hard werk, loyaliteit en eigen initiatief werpt zijn vruchten af. Nogmaals gefeliciteerd Jan Willem, het is je gegund.
 
Lees het hele bericht