Nieuws

Pander en Lier sponsort de komende 5 jaar het Oldambt voetbaltoernooi. Pander en Lier doneert een substantieel bedrag per deelnemend team en hiermee kan De Heerenzitting meer steun bieden aan de goede doelen in de regio. Elke laatste vrijdag van augustus organiseert Stichting De Heerenzitting haar Oldambt voetbaltoernooi. Een gezellig toernooi met veel omlijsting en een deelnemersveld van maximaal 24 teams à 7 spelers van 30 jaar of ouder. De wedstrijden worden gespeeld op een half voetbalveld op een sportcomplex in de regio en duren 10 minuten. Na het toernooi is er natuurlijk een geweldige afterparty. Elk deelnemend team doneert minimaal € 100 dat wordt geschonken aan goede doelen in de regio Oldambt. Net als Pander een Lier is De Heerenzitting betrokken bij de lokale maatschappij in de regio Oost-Groningen. De Heerenzitting draagt haar steentje bij door lokale service projecten actief en op eigen wijze te steunen. De organisatie van Het Oldambt voetbaltoermooi is hier een mooi voorbeeld van.
 
Lees het hele bericht
 
Wij hebben Jan Willem Hoogers kunnen feliciteren met het krijgen van een contract.Na een periode via Pander en Lier werkzaam te zijn geweest bij PKF/Post Pallets, heeft Jan Willem een contract rechtstreeks aangeboden gekregen.Hard werk, loyaliteit en eigen initiatief werpt zijn vruchten af. Nogmaals gefeliciteerd Jan Willem, het is je gegund.
 
Lees het hele bericht
 
Woensdag 31 januari 2018 zijn wij te vinden op de banenfestival in Veendam.Van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn alle werkzoekenden welkom op het banenfestival van de gemeente Veendam!
 
Lees het hele bericht
 
Met trots kunnen wij mededelen dat wij onze samenwerking met PKF/Post Pallets hebben verlengd!Vandaag hebben beide partijen de handtekening gezet.Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou bij een van de grootste Nederlandse palletproducenten?Neem dan contact met ons op.
 
Lees het hele bericht
 
Sinds kort stelt het NBBU een app beschikbaar voor alle uitzendkrachten. Zoals jullie weten is Pander en Lier aangesloten bij het NBBU. Met de app hebben jullie altijd de actuele arbeidsvoorwaarden bij de hand. De app is speciaal door het NBBU ontwikkeld voor uitzendkrachten. Het bevat de hele NBBU-cao, inclusief alle artikelen, bijlagen en veel gestelde vragen. Dankzij een handige tool kunnen jullie zien welke wijzigingen er zijn en krijgen jullie een toelichting op de wijzigingen. De app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.https://itunes.apple.com/nl/app/id1313350542?mt=8https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uncinc.nbbu
 
Lees het hele bericht
 
De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerende prijs voor de meest snelgroeiende bedrijven van Nederland. Afgelopen vrijdag hebben wij te horen gekregen dat wij in de top 100 van Nederland zijn geëindigd. Van de 754 bedrijven die genomineerd zijn voor de FD Gazellen zijn wij op de 42ste plek van Nederland geëindigd. Eerder was bekend dat Pander en Lier als 4de is geëindigd in de categorie klein van noord Nederland.
 
Lees het hele bericht
 
Wij weten hoe belangrijk goed en tevreden personeel is, zijn thuis in legio CAO's en denken te weten wat HRM nodig heeft. Daarom breiden wij onze dienstverlening uit met het verzorgen van salarisadministraties voor het vast personeel van organisaties, maar bovenal met het bieden van een online platform voor de personeelsadministratie. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen hiervan? Bekijk de brochure.
 
Lees het hele bericht
 
Lisa heeft haar SEU examen behaald en is helemaal bij met de actuele kennis op het gebied van uitzenden, payroll, werving en selectie. We hebben haar gefeliciteerd met een mooi boeket.
 
Lees het hele bericht
 
De stand voor de Promotiedagen Noord Nederland in Martiniplaza Groningen staat klaar! Wij zijn te vinden op het plein ‘Oldambt’ nummer 2075. Pander en Lier biedt flexibele oplossingen voor variabele vraagstukken op het gebied van de arbeidsmarkt. Ben je nieuwsgierig wat Pander en Lier voor jou kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek! U bent van harte welkom!
 
Lees het hele bericht
 
De 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland worden door het Financieele Dagblad bekroond tot FD Gazellen. Pander en Lier mag zich in 2017 ook Gazelle noemen! Wij zijn ontzettend trots op de titel FD Gazelle van 2017. In de dynamische omgeving van vraag naar en aanbod van flexibele arbeid is Pander en Lier intermediair tussen organisaties en kandidaten. Wij zijn nieuwsgierig naar de cultuur, organisatiestructuur en personele vraagstukken van organisaties, evenals naar de kennis, kwaliteiten en interesses van kandidaten. Met deze informatie kunnen wij de perfecte match maken en spelen wij optimaal in op de behoeften van beide partijen. Wellicht is dit de reden van onze snelle groei en de titel FD Gazelle 2017. Benieuwd naar onze dienstverlening en werkwijze? Wij maken graag een afspraak.
 
Lees het hele bericht
 
Damien is sinds kort werkzaam bij Westers Kunststoffen fabriek in Winschoten via Pander en Lier. Damien is in de functie van montagemedewerker werkzaam bij de 5 -sterrenspecialist Westers Kunststoffen en assisteert bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Ze staan garant voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Wil jij ook graag aan het werk bij een van onze opdrachtgevers? Neem dan snel contact op via het telefoonnummer 0854016301 of stuur je CV met een korte motivatie naar info@panderenlier.nl.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn ook dit jaar weer van de partij bij de promotiedagen op 7 en 8 november.
 
Lees het hele bericht
 
Maandag 15-05-2017 zijn we aanwezig geweest bij de presentatie van het magazine Zo Groningen 2017.Zelf hebben we hier ook een bijdrage in mogen leveren.
 
Lees het hele bericht
 
Bij Pander en Lier kunnen we u breder van dienst zijn dan dat u al van ons gewend bent. We hebben een nieuwe collega die in de regio van Emmen die actief aanwezig is om zo mens en werk te matchen. Onze collega Danny heeft jaren ervaring en is bekend met alle personele vraagstukken die u heeft. Bent u werkzoekende of wilt u informatie over uitzenden, payroll of werving en selectie neem dan contact op met Danny Becker via 06-27442058 of danny@panderenlier.nl
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben we samen met Syntaks, Attent marketing en Werkwaar een lunch georganiseerd en samen met de wethouder Laura Broekhuizen genuttigd.Het was een vruchtbare lunch en we hebben een leuk interactief gesprek kunnen voeren.#Samen sterk
 
Lees het hele bericht
 
Vanmorgen was Pander en Lier uitgenodigd om een team van de NoorderBaanBattle te spreken over de arbeidsmarkt.We hebben tips en trucs uitgewisseld en gegevens om elkaar te helpen. We hebben gezeten met de groep power2match De naam Power2Match is gebaseerd op hun innerlijke en gezamenlijke kracht om een matchende baan, werkervaringsplek of op te starten bedrijf of opleiding te vinden. Het team bestaat uit 12 enthousiaste talentvolle leden uit Midden-Groningen en Oldambt met ieder een diverse achtergrond en leeftijd. Het is spannend om te kijken wat bij wie past en wie waar precies behoefte aan heeft om ook daarin een match te vinden.
 
Lees het hele bericht
 
We mogen ons zakenvriend van februari noemen van de Harbour jazzclub te Winschoten!Hier kun je terecht voor een heerlijk avondje uit in combinatie met overheerlijke lekkernijen uit hun keuken. Kijk op de website voor alle voorstellingen! https://harbourjazzclubwinschoten.com/
 
Lees het hele bericht
 
Pander en Lier is nu ook een erkend leerbedrijf!
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn dit jaar te vinden bij de banenbeurs (werkfestival) in Winschoten.Bezoek ons op 23 november tussen 10.00 uur en 17.00 uur!
 
Lees het hele bericht
 
1 van onze collegas heeft met goed gevolg de cursus gevolgd om valse documenten te herkennen. Zo kunnen we meer zekerheid bieden aan onze opdrachtgevers dat er medewerkers aan het werk gaan die officiele papieren hebben!
 
Lees het hele bericht