Nieuws

Aanstaande Vrijdag is Pander en Lier aanwezig bij de banenmarkt voor Transport Logistiek & Productie. Wanneer: 24 mei 2019Locatie: BWRI Molendraai 1, kantineAanvang: 09:30 uurTot: 11:30 uur De banenmarkt is bedoeld voor werkzoekenden die graag willenwerken in de sectoren Transport & Logistiek en Productie. Zien we jou daar?
 
Lees het hele bericht
 
De tijd is weer aangebroken dat het vakantiegeld uitbetaald gaat worden.
 
Lees het hele bericht
 
Na weken hard werken is het deze week zover. Woensdag 8 mei openen wij feestelijk onze nieuwe vestiging in Veendam aan het Promenadepad 83. Zaterdag 11 mei a.s. hebben wij op onze vestiging in Veendam een inschrijfdag. Op deze dag kan iedereen kennis maken met Pander en Lier en ook kunnen werkzoekenden zich bij ons inschrijven.Iedereen is welkom van 10.00 tot 16.00 uur.
 
Lees het hele bericht
 
Nadat Bouwbedrijf Gervas alles mooi heeft afgewerkt, is Schildersbedrijf Hemmes aan de slag gegaan om het pand te voorzien van onze kleuren.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben we de handtekening gezet onder een samenwerkingscontract met Claid om hen te voorzien van personeel. Claid is een groeiende onderneming met een uniek concept, namelijk isolatie door middel van nanofolie. Door het aanbrengen van deze nanofolie heb je bij warm weer 60% minder last van de warmte en bij koude perioden 30% meer warmte die binnen blijft.Voor het kalenderjaar 2019 zal Pander en Lier het personeel voor Claid regelen door middel van uitzenden en payroll. Bedankt voor deze mooie kans en op naar een duurzame samenwerking! Ben je geïnteresseerd in een baan als plakker van nanofolies en bereid om overver te werken? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
 
En weer hebben we iemand mogen verblijden met een boeket voor het verkrijgen van een contract bij GVT Transport & Logistics, namelijk Christa. Christa is september vorig jaar begonnen als warehousemedewerker en bleek van onschatbare ware. Vrij snel kreeg ze leidinggevende taken en werd ze de ‘’moeder’’ op de werkvloer. Nogmaals gefeliciteerd Christa en wij geloven dat er nog heel wat moois voor je in het verschiet zit bij GVT Transport & Logistics.
 
Lees het hele bericht
 
Elke week wordt er hard gewerkt aan ons pand in Veendam.
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week hebben wij onder het genot van een hapje en drankje de scholingsvouchers uitgereikt aan 9 uitzendkrachten die uitgekozen zijn voor een scholingsvoucher. Deze uitzendkrachten ontvangen een voucher van €500, deze kunnen zij besteden aan opleidingen of cursus naar keuze. De scholingsbudgetten zijn aangevraagd bij de stichting Doorzaam en worden ingezet voor bijvoorbeeld het behalen van een VCA-certificaat, een opleiding tot heftruckchauffeur of een cursus hogedrukreiniging. De reacties waren vanuit de uitzendkrachten erg positief!
 
Lees het hele bericht
 
VEENDAM - De verbouwing van ons pand in Veendam verloopt volgens schema. Vorige week startte bouwbedrijf Gervas met de verbouwing, deze week is Koerts Dakwerken begonnen aan de tweede fase. De vakmensen van Koerts Dakwerken werken hard om het pand van nieuw dakleer te voorzien.
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week hebben wij wederom iemand mogen verrassen met een mooie bos bloemen in verband met het krijgen van een contract bij Lamico B.V.6 juli 2017 kwam Henderie bij ons langs om zich in te laten schrijven. Vertrouwende in zijn kunnen hebben we hem voorgesteld bij Lamico B.V. en daar mocht hij de dag daarna gelijk beginnen.In de afgelopen 1,5 jaar heeft hij zichzelf onmisbaar gemaakt, wat heeft geresulteerd in een contract bij Lamico. Henderie gefeliciteerd met je contract, het is je gegund. Ben je net zoals Henderie op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging?Neem dan contact met ons op! Wellicht kunnen we jou ook in de toekomst feliciteren doormiddel van een bos bloemen!
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week hebben wij Danny mogen verblijden met een bos bloemen in verband met het tekenen van zijn contract bij ABU Afbouw.ABU Afbouw is een bekend stukadoorsbedrijf uit Groningen. ABU staat voor Advies, Begeleiding en Uitvoering. 3 woorden die de basis vormen voor het bedrijf. Vanaf de eerste dag heeft Danny goed werk afgeleverd wat uiteindelijk heeft geresulteerd tot een direct dienstverband. Nogmaals gefeliciteerd Danny, het is je gegund!
 
Lees het hele bericht
 
Pander en Lier opent binnenkort in Veendam! Nog even en dan is het zover: een vestiging van Pander en Lier in Veendam. Deze week is Bouwbedrijf Gervas gestart met het verbouwen van ons nieuwe kantoorpand.
 
Lees het hele bericht
 
Pander en Lier is opnieuw door Normec gecontroleerd voor de Nen 4400-1 We staan graag bekend als een bureau waar je welkom bent! Of je nu vragen hebt omdat je voor ons werkt, wilt werken of vacatures vervuld wilt zien worden. We helpen je graag. En we helpen je graag goed!
 
Lees het hele bericht
 
“Hoe bevalt het op je werk en hoe wil je je verder ontwikkelen?” Dat zijn een paar van de vragen die intercedent Cilla van Linschoten stelt tijdens de voortgangsgesprekken met uitzendkrachten. Cilla: “Naar aanleiding van ons tevredenheidsonderzoek hebben we gekeken op welke momenten we contact hebben met klanten en medewerkers en op welke momenten zij dit nog meer zouden willen. Het voortgangsgesprek met medewerkers is voor ons een kans om te kijken hoe we samen verder gaan. We nodigen 4 keer per jaar uitzendkrachten uit die drie maanden of meer voor ons werken. Met de medewerkers die op onze uitnodiging ingaan, voeren we de voortgangsgesprekken. De eerste gesprekken zijn nu geweest.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag hebben wij Bouwe mogen verrassen met een mooie bos bloemen om hem te feliciteren met zijn contract bij GVT Transport & Logistics. Echter zijn wij vanochtend ook verrast door Bouwe met een heerlijke taart die hij kwam brengen om ons te bedanken. Vorig jaar 1 juni zijn wij in contact gekomen met Bouwe tijdens onze Donutdag in Veendam, die zelfde dag is hij direct op gesprek geweest bij GVT Transport & Logistics en kon de Maandag daarop direct beginnen.    Nogmaals gefeliciteerd Bouwe het is je gegund!   Ben jij net zoals Bouwe op zoek naar je droombaan? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
 
Donderdag 31 januari 2019 zijn wij te vinden op de banenfestival in Veendam.Van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn alle werkzoekenden welkom op het banenfestival van de gemeente Veendam! Wij gaan graag in gesprek over de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de regio Veendam.
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren hebben wij deze heren mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! De afgelopen maanden hebben ze hard gewerkt en goede inzet getoond. Vanaf de eerste dag dat ze zijn begonnen bij GVT Transport & Logistics, hebben ze zich onmisbaar gemaakt. Mede hierdoor heeft GVT Transport & Logistics besloten de heren een contract te geven. GVT is een bedrijf dat zich specialiseert in de distributie binnen de Benelux.Met meer dan 175.000 m2 aan warehouses in Nederland en België bieden ze klantgerichte oplossingen op het gebied van warehousing, value added logistics (VAL) en supply chain management (SCM). Gefeliciteerd heren, het is jullie gegund. Wij willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jullie veel werkvreugde toe bij GVT Transport & Logistics  
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren hebben wij deze drie heren mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! De afgelopen maanden hebben ze keihard gewerkt en goede inzet getoond, hierdoor heeft Lamico B.V. besloten hun een contract rechtstreeks aan te bieden. Lamico B.V. maakt als zelfstandig bedrijf deel uit van een groep houtverwerkende bedrijven. Ze zijn een van de grootste lijmhoutproducenten van Europa. De lijmhoudende panelen worden gebuikt als timmerpanelen, meubelpanelen en geleverd aan o.a. bouwmarkten. Daarnaast zijn ze een van de grootste leveranciers van kaasplanken voor de commerciële kaasopslag. Lamico B.V. hecht veel waarde aan persoonlijke benadering en een goede werksfeer. Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd, het is jullie gegund. Wij willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jullie veel werkvreugde toe bij Lamico B.V.
 
Lees het hele bericht
 
Het wettelijk brutominimumloon (WML) stijgt per 1 januari 2019. Voor medewerkers van 22 jaar en ouder, bij een fulltime werkweek van 40 uur, wijzigt het wettelijk brutominimumloon naar €9,33.  
 
Lees het hele bericht
 
Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2018. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de vijftiende keer uitgereikt. Om relevant te blijven, zijn de criteria dit lustrumjaar aangescherpt. Zo is de ondergrens voor deelname verhoogd en wordt bijvoorbeeld de personeelsgroei meegewogen in de rangschikking. Vertrouwen “Dit hadden we zonder het vertrouwen van onze medewerkers en onze klanten niet kunnen halen”, zegt directeur Jorg Rotman met gepaste trots. “Daar zijn we dankbaar voor. Zeker omdat het de tweede keer is dat we de award winnen. We blijven ook dit jaar hard werken om volgend jaar weer genomineerd te worden.”
 
Lees het hele bericht