Gefeliciteerd heren!


Terug naar Nieuws
Gefeliciteerd heren!

Gisteren hebben wij deze drie heren mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! De afgelopen maanden hebben ze keihard gewerkt en goede inzet getoond, hierdoor heeft Lamico B.V. besloten hun een contract rechtstreeks aan te bieden.

Lamico B.V. maakt als zelfstandig bedrijf deel uit van een groep houtverwerkende bedrijven. Ze zijn een van de grootste lijmhoutproducenten van Europa. De lijmhoudende panelen worden gebuikt als timmerpanelen, meubelpanelen en geleverd aan o.a. bouwmarkten. Daarnaast zijn ze een van de grootste leveranciers van kaasplanken voor de commerciële kaasopslag.

Lamico B.V. hecht veel waarde aan persoonlijke benadering en een goede werksfeer. Hard werken wordt gewaardeerd!

Gefeliciteerd, het is jullie gegund. Wij willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jullie veel werkvreugde toe bij Lamico B.V.

 
 

Gerelateerd

De NBBU en de ABU hebben een akkoord bereikt met de vakbonden FNV, CNV, De Unie en LBV over nieuwe cao’s voor de uitzendsector. Het resultaat is één pakket met arbeidsvoorwaarden voor alle uitzendkrachten. Voor uitzendkrachten bieden de cao’s veel verbeteringen, zoals een betere rechtspositie en meer werkzekerheid. Een aantal wijzigingen is vanaf 1 september actief, de geheel vernieuwde cao’s worden per 30 december 2019 van kracht.
 
Lees het hele bericht
Een nieuw project van de NBBU op het gebied van duurzame inzetbaarheid is het project Loopbaan Intermediair. Via Pander en Lier kun je als uitzendkracht werken aan je eigen duurzame inzetbaarheid om nu of in de toekomst een volgende stap te kunnen maken in je carrière.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht