Gefeliciteerd heren!


Terug naar Nieuws
Gefeliciteerd heren!

Gisteren hebben wij deze drie heren mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! De afgelopen maanden hebben ze keihard gewerkt en goede inzet getoond, hierdoor heeft Lamico B.V. besloten hun een contract rechtstreeks aan te bieden.

Lamico B.V. maakt als zelfstandig bedrijf deel uit van een groep houtverwerkende bedrijven. Ze zijn een van de grootste lijmhoutproducenten van Europa. De lijmhoudende panelen worden gebuikt als timmerpanelen, meubelpanelen en geleverd aan o.a. bouwmarkten. Daarnaast zijn ze een van de grootste leveranciers van kaasplanken voor de commerciële kaasopslag.

Lamico B.V. hecht veel waarde aan persoonlijke benadering en een goede werksfeer. Hard werken wordt gewaardeerd!

Gefeliciteerd, het is jullie gegund. Wij willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jullie veel werkvreugde toe bij Lamico B.V.

 
 

Gerelateerd

Nadat Bouwbedrijf Gervas alles mooi heeft afgewerkt, is Schildersbedrijf Hemmes aan de slag gegaan om het pand te voorzien van onze kleuren.
 
Lees het hele bericht
Vandaag hebben we de handtekening gezet onder een samenwerkingscontract met Claid om hen te voorzien van personeel. Claid is een groeiende onderneming met een uniek concept, namelijk isolatie door middel van nanofolie. Door het aanbrengen van deze nanofolie heb je bij warm weer 60% minder last van de warmte en bij koude perioden 30% meer warmte die binnen blijft.Voor het kalenderjaar 2019 zal Pander en Lier het personeel voor Claid regelen door middel van uitzenden en payroll. Bedankt voor deze mooie kans en op naar een duurzame samenwerking! Ben je geïnteresseerd in een baan als plakker van nanofolies en bereid om overver te werken? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
En weer hebben we iemand mogen verblijden met een boeket voor het verkrijgen van een contract bij GVT Transport & Logistics, namelijk Christa. Christa is september vorig jaar begonnen als warehousemedewerker en bleek van onschatbare ware. Vrij snel kreeg ze leidinggevende taken en werd ze de ‘’moeder’’ op de werkvloer. Nogmaals gefeliciteerd Christa en wij geloven dat er nog heel wat moois voor je in het verschiet zit bij GVT Transport & Logistics.
 
Lees het hele bericht