Opnieuw gecertificeerd


Terug naar Nieuws
Opnieuw gecertificeerd

Pander en Lier is opnieuw door Normec gecontroleerd voor de Nen 4400-1


We staan graag bekend als een bureau waar je welkom bent! Of je nu vragen hebt omdat je voor ons werkt, wilt werken of vacatures vervuld wilt zien worden. We helpen je graag. En we helpen je graag goed!

 

Hiervoor worden twee keer per jaar gecontroleerd door een onafhankelijk bureau, een zogenaamde NEN 400-1 controle. Hierin worden onder andere zaken gecontroleerd als:


• Houden we ons aan de wettelijke eisen met betrekking tot het aantal contracten die verstrekt mogen worden;
• Wordt de salarisadministratie correct gevoerd, hanteren we de juiste salarissen, worden de wettelijke afdrachten juist en tijdig betaald;
• Betalen we opgebouwde reserveringen tijdig uit;
• Weten we wie we uitzenden, dus identificeren we de personen die we uitzenden


Het antwoord is: Ja!

Zonder aantekeningen, opmerkingen of zelfs adviezen is Pander en Lier B.V. weer gecertificeerd. De kwaliteit van de dienstverlening is goed. Of de koffie en thee dat ook nog steeds zijn, dat laten we liever aan jullie over. Wees welkom!

 
 

Gerelateerd

Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht
Woensdag 3 juli hebben wij Edo mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Ventilatietechniek Noord.Hoewel Edo een achtergrond in de ICT heeft, kreeg hij de kans bij Ventilatietechniek Noord om zich te bewijzen in de metaal en met resultaat! Inmiddels ruim zelfstandig met de machines en de werkzaamheden, kunnen wij Edo verblijden met een boeket bloemen en hem succes wensen met zijn verdere loopbaan bij Ventilatietechniek Noord.
 
Lees het hele bericht
Sinds enkele jaren is Pander en Lier lid van de Stichting Compagnons en ondersteunt zij het project Ondernemersacademie Oost Groningen door o.a. het geven van een workshop aan de jonge studenten en het coachen van de ondernemers in spé. Op 11 juni jl. vond op de Campus te Winschoten de Slotavond van de Ondernemersacademie Oost-Groningen 2018/2019 plaats. Er was grote belangstelling voor die avond. De meeste studenten hadden ouders, vrienden en vriendinnen meegenomen. Het merendeel van de coaches en workshopgevers was present. Daarnaast een aantal vertegenwoordigers uit het onderwijs, bankwezen en veel geïnteresseerde ondernemers.
 
Lees het hele bericht