Vestiging Veendam


Terug naar Nieuws
Vestiging Veendam

Pander en Lier opent binnenkort in Veendam!

Nog even en dan is het zover: een vestiging van Pander en Lier in Veendam. Deze week is Bouwbedrijf Gervas gestart met het verbouwen van ons nieuwe kantoorpand.

Altijd dichtbij

“We zijn sinds 2013 gevestigd in ons kantoor in Winschoten”, zegt Jorg Rotman. “De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid. Omdat we voor onze medewerkers en klanten altijd dichtbij willen zijn, is de tweede vestiging in Veendam een logische stap. Nu kan iedereen in en om Veendam ook makkelijk even bij ons binnen lopen, net zoals in Winschoten veel gebeurt. Iedereen is welkom, of het nu is voor inhoudelijke vragen, om zich in te schrijven of gewoon voor een goede kop koffie.”

Wie, wat, waar?
“De echte Veendammer zal het pand ongetwijfeld herkennen. Lekker centraal en makkelijk toegankelijk. Vooral dat laatste vinden we belangrijk”, zegt Cilla van Linschoten. “We hebben er ontzettend veel zin in”. Samen met Syl Luttjeboer en Miranda Seip zorgt zij binnenkort vanuit het pand in Veendam voor de beste match tussen mens en werk.

 
 

Gerelateerd

Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht
Woensdag 3 juli hebben wij Edo mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Ventilatietechniek Noord.Hoewel Edo een achtergrond in de ICT heeft, kreeg hij de kans bij Ventilatietechniek Noord om zich te bewijzen in de metaal en met resultaat! Inmiddels ruim zelfstandig met de machines en de werkzaamheden, kunnen wij Edo verblijden met een boeket bloemen en hem succes wensen met zijn verdere loopbaan bij Ventilatietechniek Noord.
 
Lees het hele bericht
Sinds enkele jaren is Pander en Lier lid van de Stichting Compagnons en ondersteunt zij het project Ondernemersacademie Oost Groningen door o.a. het geven van een workshop aan de jonge studenten en het coachen van de ondernemers in spé. Op 11 juni jl. vond op de Campus te Winschoten de Slotavond van de Ondernemersacademie Oost-Groningen 2018/2019 plaats. Er was grote belangstelling voor die avond. De meeste studenten hadden ouders, vrienden en vriendinnen meegenomen. Het merendeel van de coaches en workshopgevers was present. Daarnaast een aantal vertegenwoordigers uit het onderwijs, bankwezen en veel geïnteresseerde ondernemers.
 
Lees het hele bericht