Vestiging Veendam


Terug naar Nieuws
Vestiging Veendam

Pander en Lier opent binnenkort in Veendam!

Nog even en dan is het zover: een vestiging van Pander en Lier in Veendam. Deze week is Bouwbedrijf Gervas gestart met het verbouwen van ons nieuwe kantoorpand.

Altijd dichtbij

“We zijn sinds 2013 gevestigd in ons kantoor in Winschoten”, zegt Jorg Rotman. “De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid. Omdat we voor onze medewerkers en klanten altijd dichtbij willen zijn, is de tweede vestiging in Veendam een logische stap. Nu kan iedereen in en om Veendam ook makkelijk even bij ons binnen lopen, net zoals in Winschoten veel gebeurt. Iedereen is welkom, of het nu is voor inhoudelijke vragen, om zich in te schrijven of gewoon voor een goede kop koffie.”

Wie, wat, waar?
“De echte Veendammer zal het pand ongetwijfeld herkennen. Lekker centraal en makkelijk toegankelijk. Vooral dat laatste vinden we belangrijk”, zegt Cilla van Linschoten. “We hebben er ontzettend veel zin in”. Samen met Syl Luttjeboer en Miranda Seip zorgt zij binnenkort vanuit het pand in Veendam voor de beste match tussen mens en werk.

 
 

Gerelateerd

Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2019. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de zestiende keer uitgereikt. 
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Melissa mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Stericycle DRS.Melissa is in 2017 begonnen bij de opdrachtgever en bleek al snel van onschatbare waarde waardoor Melissa nu een rechtstreeks dienstverband aangeboden heeft gekregen. Wij wensen Melissa veel succes met haar verdere loopbaan.
 
Lees het hele bericht
Voor het derde jaar op rij behoort Pander en Lier tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het FD reikt de Gazelle-award 7 november uit. Trots op dit resultaat. Of we een bronzen, zilveren of gouden Gazelle in ontvangst mogen nemen……? 7 november weten we meer. #FD #DNK
 
Lees het hele bericht