Gefeliciteerd Danny!


Terug naar Nieuws
Gefeliciteerd Danny!

Afgelopen week hebben wij Danny mogen verblijden met een bos bloemen in verband met het tekenen van zijn contract bij ABU Afbouw.
ABU Afbouw is een bekend stukadoorsbedrijf uit Groningen. ABU staat voor Advies, Begeleiding en Uitvoering. 3 woorden die de basis vormen voor het bedrijf.
Vanaf de eerste dag heeft Danny goed werk afgeleverd wat uiteindelijk heeft geresulteerd tot een direct dienstverband.

Nogmaals gefeliciteerd Danny, het is je gegund!

 
 

Gerelateerd

Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2019. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de zestiende keer uitgereikt. 
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Melissa mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Stericycle DRS.Melissa is in 2017 begonnen bij de opdrachtgever en bleek al snel van onschatbare waarde waardoor Melissa nu een rechtstreeks dienstverband aangeboden heeft gekregen. Wij wensen Melissa veel succes met haar verdere loopbaan.
 
Lees het hele bericht
Voor het derde jaar op rij behoort Pander en Lier tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het FD reikt de Gazelle-award 7 november uit. Trots op dit resultaat. Of we een bronzen, zilveren of gouden Gazelle in ontvangst mogen nemen……? 7 november weten we meer. #FD #DNK
 
Lees het hele bericht