Henderie gefeliciteerd!


Terug naar Nieuws
Henderie gefeliciteerd!

Afgelopen week hebben wij wederom iemand mogen verrassen met een mooie bos bloemen in verband met het krijgen van een contract bij Lamico B.V.
6 juli 2017 kwam Henderie bij ons langs om zich in te laten schrijven. Vertrouwende in zijn kunnen hebben we hem voorgesteld bij Lamico B.V. en daar mocht hij de dag daarna gelijk beginnen.
In de afgelopen 1,5 jaar heeft hij zichzelf onmisbaar gemaakt, wat heeft geresulteerd in een contract bij Lamico.

Henderie gefeliciteerd met je contract, het is je gegund.

Ben je net zoals Henderie op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging?
Neem dan contact met ons op! Wellicht kunnen we jou ook in de toekomst feliciteren doormiddel van een bos bloemen!

 
 

Gerelateerd

Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2019. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de zestiende keer uitgereikt. 
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Melissa mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Stericycle DRS.Melissa is in 2017 begonnen bij de opdrachtgever en bleek al snel van onschatbare waarde waardoor Melissa nu een rechtstreeks dienstverband aangeboden heeft gekregen. Wij wensen Melissa veel succes met haar verdere loopbaan.
 
Lees het hele bericht
Voor het derde jaar op rij behoort Pander en Lier tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het FD reikt de Gazelle-award 7 november uit. Trots op dit resultaat. Of we een bronzen, zilveren of gouden Gazelle in ontvangst mogen nemen……? 7 november weten we meer. #FD #DNK
 
Lees het hele bericht