Henderie gefeliciteerd!


Terug naar Nieuws
Henderie gefeliciteerd!

Afgelopen week hebben wij wederom iemand mogen verrassen met een mooie bos bloemen in verband met het krijgen van een contract bij Lamico B.V.
6 juli 2017 kwam Henderie bij ons langs om zich in te laten schrijven. Vertrouwende in zijn kunnen hebben we hem voorgesteld bij Lamico B.V. en daar mocht hij de dag daarna gelijk beginnen.
In de afgelopen 1,5 jaar heeft hij zichzelf onmisbaar gemaakt, wat heeft geresulteerd in een contract bij Lamico.

Henderie gefeliciteerd met je contract, het is je gegund.

Ben je net zoals Henderie op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging?
Neem dan contact met ons op! Wellicht kunnen we jou ook in de toekomst feliciteren doormiddel van een bos bloemen!

 
 

Gerelateerd

Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht
Woensdag 3 juli hebben wij Edo mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Ventilatietechniek Noord.Hoewel Edo een achtergrond in de ICT heeft, kreeg hij de kans bij Ventilatietechniek Noord om zich te bewijzen in de metaal en met resultaat! Inmiddels ruim zelfstandig met de machines en de werkzaamheden, kunnen wij Edo verblijden met een boeket bloemen en hem succes wensen met zijn verdere loopbaan bij Ventilatietechniek Noord.
 
Lees het hele bericht
Sinds enkele jaren is Pander en Lier lid van de Stichting Compagnons en ondersteunt zij het project Ondernemersacademie Oost Groningen door o.a. het geven van een workshop aan de jonge studenten en het coachen van de ondernemers in spé. Op 11 juni jl. vond op de Campus te Winschoten de Slotavond van de Ondernemersacademie Oost-Groningen 2018/2019 plaats. Er was grote belangstelling voor die avond. De meeste studenten hadden ouders, vrienden en vriendinnen meegenomen. Het merendeel van de coaches en workshopgevers was present. Daarnaast een aantal vertegenwoordigers uit het onderwijs, bankwezen en veel geïnteresseerde ondernemers.
 
Lees het hele bericht