Verbouwing Veendam ‘van een leien dakje’


Terug naar Nieuws
Verbouwing Veendam ‘van een leien dakje’

VEENDAM - De verbouwing van ons pand in Veendam verloopt volgens schema. Vorige week startte bouwbedrijf Gervas met de verbouwing, deze week is Koerts Dakwerken begonnen aan de tweede fase. De vakmensen van Koerts Dakwerken werken hard om het pand van nieuw dakleer te voorzien.

Miranda Seip-Nijenhuis kijkt de laatste tijd geregeld even binnen op de nieuwe locatie. Miranda werkt nu nog op het kantoor in Winschoten, maar als het pand in Veendam opent start ze daar, samen met Syl en Cilla. “Het is echt leuk om te zien hoe snel er iets verandert. Er wordt hard gewerkt en elke keer als ik langsrijd weet ik dat het steeds minder lang duurt voordat we er kunnen beginnen. We hebben ontzettend veel zin om onze medewerkers en klanten te ontmoeten op de nieuwe locatie.”
Wordt vervolgd!

 
 

Gerelateerd

Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2019. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de zestiende keer uitgereikt. 
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Melissa mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Stericycle DRS.Melissa is in 2017 begonnen bij de opdrachtgever en bleek al snel van onschatbare waarde waardoor Melissa nu een rechtstreeks dienstverband aangeboden heeft gekregen. Wij wensen Melissa veel succes met haar verdere loopbaan.
 
Lees het hele bericht
Voor het derde jaar op rij behoort Pander en Lier tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het FD reikt de Gazelle-award 7 november uit. Trots op dit resultaat. Of we een bronzen, zilveren of gouden Gazelle in ontvangst mogen nemen……? 7 november weten we meer. #FD #DNK
 
Lees het hele bericht