Verbouwing Veendam ‘van een leien dakje’


Terug naar Nieuws
Verbouwing Veendam ‘van een leien dakje’

VEENDAM - De verbouwing van ons pand in Veendam verloopt volgens schema. Vorige week startte bouwbedrijf Gervas met de verbouwing, deze week is Koerts Dakwerken begonnen aan de tweede fase. De vakmensen van Koerts Dakwerken werken hard om het pand van nieuw dakleer te voorzien.

Miranda Seip-Nijenhuis kijkt de laatste tijd geregeld even binnen op de nieuwe locatie. Miranda werkt nu nog op het kantoor in Winschoten, maar als het pand in Veendam opent start ze daar, samen met Syl en Cilla. “Het is echt leuk om te zien hoe snel er iets verandert. Er wordt hard gewerkt en elke keer als ik langsrijd weet ik dat het steeds minder lang duurt voordat we er kunnen beginnen. We hebben ontzettend veel zin om onze medewerkers en klanten te ontmoeten op de nieuwe locatie.”
Wordt vervolgd!

 
 

Gerelateerd

Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht
Woensdag 3 juli hebben wij Edo mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Ventilatietechniek Noord.Hoewel Edo een achtergrond in de ICT heeft, kreeg hij de kans bij Ventilatietechniek Noord om zich te bewijzen in de metaal en met resultaat! Inmiddels ruim zelfstandig met de machines en de werkzaamheden, kunnen wij Edo verblijden met een boeket bloemen en hem succes wensen met zijn verdere loopbaan bij Ventilatietechniek Noord.
 
Lees het hele bericht
Sinds enkele jaren is Pander en Lier lid van de Stichting Compagnons en ondersteunt zij het project Ondernemersacademie Oost Groningen door o.a. het geven van een workshop aan de jonge studenten en het coachen van de ondernemers in spé. Op 11 juni jl. vond op de Campus te Winschoten de Slotavond van de Ondernemersacademie Oost-Groningen 2018/2019 plaats. Er was grote belangstelling voor die avond. De meeste studenten hadden ouders, vrienden en vriendinnen meegenomen. Het merendeel van de coaches en workshopgevers was present. Daarnaast een aantal vertegenwoordigers uit het onderwijs, bankwezen en veel geïnteresseerde ondernemers.
 
Lees het hele bericht