Scholingsvouchers uitgedeeld


Terug naar Nieuws
Scholingsvouchers uitgedeeld

Afgelopen week hebben wij onder het genot van een hapje en drankje de scholingsvouchers uitgereikt aan 9 uitzendkrachten die uitgekozen zijn voor een scholingsvoucher. Deze uitzendkrachten ontvangen een voucher van €500, deze kunnen zij besteden aan opleidingen of cursus naar keuze.

De scholingsbudgetten zijn aangevraagd bij de stichting Doorzaam en worden ingezet voor bijvoorbeeld het behalen van een VCA-certificaat, een opleiding tot heftruckchauffeur of een cursus hogedrukreiniging.

De reacties waren vanuit de uitzendkrachten erg positief!

 
 

Gerelateerd

Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2019. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de zestiende keer uitgereikt. 
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Melissa mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Stericycle DRS.Melissa is in 2017 begonnen bij de opdrachtgever en bleek al snel van onschatbare waarde waardoor Melissa nu een rechtstreeks dienstverband aangeboden heeft gekregen. Wij wensen Melissa veel succes met haar verdere loopbaan.
 
Lees het hele bericht
Voor het derde jaar op rij behoort Pander en Lier tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het FD reikt de Gazelle-award 7 november uit. Trots op dit resultaat. Of we een bronzen, zilveren of gouden Gazelle in ontvangst mogen nemen……? 7 november weten we meer. #FD #DNK
 
Lees het hele bericht