Feestelijke opening


Terug naar Nieuws
Feestelijke opening

Na weken hard werken is het deze week zover. Woensdag 8 mei openen wij feestelijk onze nieuwe vestiging in Veendam aan het Promenadepad 83.

Zaterdag 11 mei a.s. hebben wij op onze vestiging in Veendam een inschrijfdag. Op deze dag kan iedereen kennis maken met Pander en Lier en ook kunnen werkzoekenden zich bij ons inschrijven.
Iedereen is welkom van 10.00 tot 16.00 uur.

 
 

Gerelateerd

Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2019. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de zestiende keer uitgereikt. 
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Melissa mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Stericycle DRS.Melissa is in 2017 begonnen bij de opdrachtgever en bleek al snel van onschatbare waarde waardoor Melissa nu een rechtstreeks dienstverband aangeboden heeft gekregen. Wij wensen Melissa veel succes met haar verdere loopbaan.
 
Lees het hele bericht
Voor het derde jaar op rij behoort Pander en Lier tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het FD reikt de Gazelle-award 7 november uit. Trots op dit resultaat. Of we een bronzen, zilveren of gouden Gazelle in ontvangst mogen nemen……? 7 november weten we meer. #FD #DNK
 
Lees het hele bericht