Nationale donutdag


Terug naar Nieuws
Nationale donutdag

Ben je op zoek naar (ander) werk en heb je zin in een donut?

Je thuis voelen op je werk: dat wil toch iedereen? Wij vinden dat net zo belangrijk als jij en doen er daarom alles aan om mens en werk te matchen. Diverse bedrijven in en rond Veendam zoeken enthousiaste collega’s voor verschillende functies. Kunnen we jou matchen aan een van deze bedrijven?

Op 7 juni 2019, internationale Donutdag, organiseren we opnieuw een Pander en Lier-Donutdag om met nieuwe kandidaten in gesprek te gaan. En die donuts zijn er niet voor niets. Wist je dat het Leger des Heils in 1917 vrijwilligers met donuts naar Frankrijk zond om de Amerikaanse soldaten een thuisgevoel te geven? Sinds 1938 wordt de Donutdag jaarlijks door The Salvation Army (Leger des Heils) georganiseerd ter ere van de gewaardeerde actie in 1917.

Pander en Lier kiest bewust voor Donutdag omdat we willen dat ook jij je thuis voelt bij een werkgever, dat laten we merken op de nationale Donutdag. Kunnen we jou matchen aan een leuke werkgever? Kom vrijdag 7 juni bij ons langs om je in te schrijven. Wij trakteren op een heerlijke donut!


Wanneer: 7 juni 2018
Waar: Pander en Lier
Promenadepad 83, Veendam
Tijd: Wij zijn van 08.30 tot 17.00 uur aanwezig.
Kom je kennismaken? Wij trakteren op een heerlijke donut!

 
 

Gerelateerd

Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht
Woensdag 3 juli hebben wij Edo mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Ventilatietechniek Noord.Hoewel Edo een achtergrond in de ICT heeft, kreeg hij de kans bij Ventilatietechniek Noord om zich te bewijzen in de metaal en met resultaat! Inmiddels ruim zelfstandig met de machines en de werkzaamheden, kunnen wij Edo verblijden met een boeket bloemen en hem succes wensen met zijn verdere loopbaan bij Ventilatietechniek Noord.
 
Lees het hele bericht
Sinds enkele jaren is Pander en Lier lid van de Stichting Compagnons en ondersteunt zij het project Ondernemersacademie Oost Groningen door o.a. het geven van een workshop aan de jonge studenten en het coachen van de ondernemers in spé. Op 11 juni jl. vond op de Campus te Winschoten de Slotavond van de Ondernemersacademie Oost-Groningen 2018/2019 plaats. Er was grote belangstelling voor die avond. De meeste studenten hadden ouders, vrienden en vriendinnen meegenomen. Het merendeel van de coaches en workshopgevers was present. Daarnaast een aantal vertegenwoordigers uit het onderwijs, bankwezen en veel geïnteresseerde ondernemers.
 
Lees het hele bericht