Nationale donutdag


Terug naar Nieuws
Nationale donutdag

Ben je op zoek naar (ander) werk en heb je zin in een donut?

Je thuis voelen op je werk: dat wil toch iedereen? Wij vinden dat net zo belangrijk als jij en doen er daarom alles aan om mens en werk te matchen. Diverse bedrijven in en rond Veendam zoeken enthousiaste collega’s voor verschillende functies. Kunnen we jou matchen aan een van deze bedrijven?

Op 7 juni 2019, internationale Donutdag, organiseren we opnieuw een Pander en Lier-Donutdag om met nieuwe kandidaten in gesprek te gaan. En die donuts zijn er niet voor niets. Wist je dat het Leger des Heils in 1917 vrijwilligers met donuts naar Frankrijk zond om de Amerikaanse soldaten een thuisgevoel te geven? Sinds 1938 wordt de Donutdag jaarlijks door The Salvation Army (Leger des Heils) georganiseerd ter ere van de gewaardeerde actie in 1917.

Pander en Lier kiest bewust voor Donutdag omdat we willen dat ook jij je thuis voelt bij een werkgever, dat laten we merken op de nationale Donutdag. Kunnen we jou matchen aan een leuke werkgever? Kom vrijdag 7 juni bij ons langs om je in te schrijven. Wij trakteren op een heerlijke donut!


Wanneer: 7 juni 2018
Waar: Pander en Lier
Promenadepad 83, Veendam
Tijd: Wij zijn van 08.30 tot 17.00 uur aanwezig.
Kom je kennismaken? Wij trakteren op een heerlijke donut!

 
 

Gerelateerd

Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2019. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de zestiende keer uitgereikt. 
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Melissa mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Stericycle DRS.Melissa is in 2017 begonnen bij de opdrachtgever en bleek al snel van onschatbare waarde waardoor Melissa nu een rechtstreeks dienstverband aangeboden heeft gekregen. Wij wensen Melissa veel succes met haar verdere loopbaan.
 
Lees het hele bericht
Voor het derde jaar op rij behoort Pander en Lier tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het FD reikt de Gazelle-award 7 november uit. Trots op dit resultaat. Of we een bronzen, zilveren of gouden Gazelle in ontvangst mogen nemen……? 7 november weten we meer. #FD #DNK
 
Lees het hele bericht