Nationale donutdag


Terug naar Nieuws
Nationale donutdag

Ben je op zoek naar (ander) werk en heb je zin in een donut?

Je thuis voelen op je werk: dat wil toch iedereen? Wij vinden dat net zo belangrijk als jij en doen er daarom alles aan om mens en werk te matchen. Diverse bedrijven in en rond Veendam zoeken enthousiaste collega’s voor verschillende functies. Kunnen we jou matchen aan een van deze bedrijven?

Op 7 juni 2019, internationale Donutdag, organiseren we opnieuw een Pander en Lier-Donutdag om met nieuwe kandidaten in gesprek te gaan. En die donuts zijn er niet voor niets. Wist je dat het Leger des Heils in 1917 vrijwilligers met donuts naar Frankrijk zond om de Amerikaanse soldaten een thuisgevoel te geven? Sinds 1938 wordt de Donutdag jaarlijks door The Salvation Army (Leger des Heils) georganiseerd ter ere van de gewaardeerde actie in 1917.

Pander en Lier kiest bewust voor Donutdag omdat we willen dat ook jij je thuis voelt bij een werkgever, dat laten we merken op de nationale Donutdag. Kunnen we jou matchen aan een leuke werkgever? Kom vrijdag 7 juni bij ons langs om je in te schrijven. Wij trakteren op een heerlijke donut!


Wanneer: 7 juni 2018
Waar: Pander en Lier
Promenadepad 83, Veendam
Tijd: Wij zijn van 08.30 tot 17.00 uur aanwezig.
Kom je kennismaken? Wij trakteren op een heerlijke donut!

 
 

Gerelateerd

Onlangs heeft Pander en Lier van haar branche organisatie NBBU een certificaat mogen ontvangen voor deelname aan het project Loopbaan Intermediair. Pander en Lier heeft hiervoor een aantal groep sessies en individuele sessies gevolgd. Tijdens het project hebben een aantal flexkrachten de mogelijkheid gekregen om te werken aan hun loopbaanpad door het volgen van opleidingen, het volgen van een coachtraject of het ontvangen van budgetcoaching.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Abdul mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Lamico.Abdul is in 2018 voor ons gaan werken en in 2019 bij Lamico begonnen. Door zijn inzet en betrouwbaarheid heeft hij de aanstelling bij Lamico verdiend. Als dank bracht hij ons ook nog lekkere taart. Geen dank Abdul, we wensen je veel geluk, succes en plezier toe bij Lamico.
 
Lees het hele bericht
Vorige week zijn Syl en Miranda namens Pander en Lier een ochtend op het Noorderpoortcollege in Veendam geweest om een gastcollege te verzorgen. Het lesprogramma stond die dag namelijk in het teken van werk en geld. Syl en Miranda hebben verteld over Pander en Lier, onze werkwijze en waar wij de studenten kunnen ondersteunen. Daarnaast werden met name de invloeden van Social Media in het sollicitatieproces uitgelichtHet thema sloot perfect aan bij de presentatie die deze ochtend gegeven werd. Uiteindelijk moesten de scholieren een elevator pitch maken en zichzelf presenteren in 1 minuut tijd. Want een eerste indruk maak je maar één keer!  
 
Lees het hele bericht