Nationale donutdag


Terug naar Nieuws
Nationale donutdag

Ben je op zoek naar (ander) werk en heb je zin in een donut?

Je thuis voelen op je werk: dat wil toch iedereen? Wij vinden dat net zo belangrijk als jij en doen er daarom alles aan om mens en werk te matchen. Diverse bedrijven in en rond Veendam zoeken enthousiaste collega’s voor verschillende functies. Kunnen we jou matchen aan een van deze bedrijven?

Op 7 juni 2019, internationale Donutdag, organiseren we opnieuw een Pander en Lier-Donutdag om met nieuwe kandidaten in gesprek te gaan. En die donuts zijn er niet voor niets. Wist je dat het Leger des Heils in 1917 vrijwilligers met donuts naar Frankrijk zond om de Amerikaanse soldaten een thuisgevoel te geven? Sinds 1938 wordt de Donutdag jaarlijks door The Salvation Army (Leger des Heils) georganiseerd ter ere van de gewaardeerde actie in 1917.

Pander en Lier kiest bewust voor Donutdag omdat we willen dat ook jij je thuis voelt bij een werkgever, dat laten we merken op de nationale Donutdag. Kunnen we jou matchen aan een leuke werkgever? Kom vrijdag 7 juni bij ons langs om je in te schrijven. Wij trakteren op een heerlijke donut!


Wanneer: 7 juni 2018
Waar: Pander en Lier
Promenadepad 83, Veendam
Tijd: Wij zijn van 08.30 tot 17.00 uur aanwezig.
Kom je kennismaken? Wij trakteren op een heerlijke donut!

 
 

Gerelateerd

Voor het uitzendwezen zijn veel veranderingen vanuit de WAB een uitdaging. Voor Pander en Lier zitten er ook positieve kanten aan de WAB. Een aantal bedrijven heeft besloten personeel zelf in dienst te nemen. Goed nieuws voor onze uitzendkrachten en de bedrijven laten Pander en Lier de salaris- en personeelsadministratie uitvoeren. Zogezegd een win-win. Er zijn vanaf 1 januari onder andere bouw- transport- en installatiebedrijven klant geworden voor deze dienstverlening. Wilt u ook weten hoe u ontlast kunt worden van deze administratie? Klik hier voor meer informatie.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week ontvingen 9 uitzendkrachten een scholingsvoucher. Een scholingsvoucher geeft een financieel steuntje in de rug en kan gebruikt worden aan een opleiding of cursus naar keuze.Een voucher heeft een waarde van €500 euro.De eerste kandidaten beginnen aankomende week al met hun opleiding of cursus.
 
Lees het hele bericht
Pander en Lier is 28 februari a.s. aanwezig tijdens de kansberoepenmarkt 2.0 voor de inwoners van de gemeente Midden-Groningen bij het BWRI.Vanaf 09:30 uur bent u van allen hartelijk welkom.
 
Lees het hele bericht