Wat wordt jouw werkvakantiebestemming deze zomer?


Terug naar Nieuws
Wat wordt jouw werkvakantiebestemming deze zomer?

#Vakantie! Of toch liever werkvakantie? Even geen school meer en genoeg tijd om lekker te werken en bij te verdienen in de zomervakantie. Wij helpen je graag om je leukste werkvakantiebestemming te vinden!

Pander en Lier heeft in juni, juli en augustus volop vacatures voor vakantiewerkers. Ben jij scholier en tijdens de vakantieperiode beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je!

Deze zomer aan de slag

Hoe ziet jouw ideale werkvakantie eruit? Wil je veel uren maken of juist lekker aan de slag, maar ook van je vakantie genieten? Het kan allemaal. We hebben deze zomer verschillende functies bij diverse bedrijven en kijken samen wat bij jou past. Wie weet ben jij deze zomer aan de slag in de horeca, productie of logistiek.

Inschrijven bij Pander en Lier is erg gemakkelijk via onze website. Als je je aanmeldt, nodigen we je uit om kennis te komen maken. Of loop direct even binnen bij ons in Winschoten of Veendam!

Cadeautje!Wanneer jij voor ons gaat werken als vakantiewerker dan ontvang je van ons ook nog een BottleBeatz. Een dorstlesser en box in één. Schrijf je daarom vóór 1 juli 2019 bij ons in voor vakantiewerk.

 

 
 

Gerelateerd

Onlangs heeft Pander en Lier van haar branche organisatie NBBU een certificaat mogen ontvangen voor deelname aan het project Loopbaan Intermediair. Pander en Lier heeft hiervoor een aantal groep sessies en individuele sessies gevolgd. Tijdens het project hebben een aantal flexkrachten de mogelijkheid gekregen om te werken aan hun loopbaanpad door het volgen van opleidingen, het volgen van een coachtraject of het ontvangen van budgetcoaching.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Abdul mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Lamico.Abdul is in 2018 voor ons gaan werken en in 2019 bij Lamico begonnen. Door zijn inzet en betrouwbaarheid heeft hij de aanstelling bij Lamico verdiend. Als dank bracht hij ons ook nog lekkere taart. Geen dank Abdul, we wensen je veel geluk, succes en plezier toe bij Lamico.
 
Lees het hele bericht
Vorige week zijn Syl en Miranda namens Pander en Lier een ochtend op het Noorderpoortcollege in Veendam geweest om een gastcollege te verzorgen. Het lesprogramma stond die dag namelijk in het teken van werk en geld. Syl en Miranda hebben verteld over Pander en Lier, onze werkwijze en waar wij de studenten kunnen ondersteunen. Daarnaast werden met name de invloeden van Social Media in het sollicitatieproces uitgelichtHet thema sloot perfect aan bij de presentatie die deze ochtend gegeven werd. Uiteindelijk moesten de scholieren een elevator pitch maken en zichzelf presenteren in 1 minuut tijd. Want een eerste indruk maak je maar één keer!  
 
Lees het hele bericht