Wat wordt jouw werkvakantiebestemming deze zomer?


Terug naar Nieuws
Wat wordt jouw werkvakantiebestemming deze zomer?

#Vakantie! Of toch liever werkvakantie? Even geen school meer en genoeg tijd om lekker te werken en bij te verdienen in de zomervakantie. Wij helpen je graag om je leukste werkvakantiebestemming te vinden!

Pander en Lier heeft in juni, juli en augustus volop vacatures voor vakantiewerkers. Ben jij scholier en tijdens de vakantieperiode beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je!

Deze zomer aan de slag

Hoe ziet jouw ideale werkvakantie eruit? Wil je veel uren maken of juist lekker aan de slag, maar ook van je vakantie genieten? Het kan allemaal. We hebben deze zomer verschillende functies bij diverse bedrijven en kijken samen wat bij jou past. Wie weet ben jij deze zomer aan de slag in de horeca, productie of logistiek.

Inschrijven bij Pander en Lier is erg gemakkelijk via onze website. Als je je aanmeldt, nodigen we je uit om kennis te komen maken. Of loop direct even binnen bij ons in Winschoten of Veendam!

Cadeautje!Wanneer jij voor ons gaat werken als vakantiewerker dan ontvang je van ons ook nog een BottleBeatz. Een dorstlesser en box in één. Schrijf je daarom vóór 1 juli 2019 bij ons in voor vakantiewerk.

 

 
 

Gerelateerd

Voor het uitzendwezen zijn veel veranderingen vanuit de WAB een uitdaging. Voor Pander en Lier zitten er ook positieve kanten aan de WAB. Een aantal bedrijven heeft besloten personeel zelf in dienst te nemen. Goed nieuws voor onze uitzendkrachten en de bedrijven laten Pander en Lier de salaris- en personeelsadministratie uitvoeren. Zogezegd een win-win. Er zijn vanaf 1 januari onder andere bouw- transport- en installatiebedrijven klant geworden voor deze dienstverlening. Wilt u ook weten hoe u ontlast kunt worden van deze administratie? Klik hier voor meer informatie.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week ontvingen 9 uitzendkrachten een scholingsvoucher. Een scholingsvoucher geeft een financieel steuntje in de rug en kan gebruikt worden aan een opleiding of cursus naar keuze.Een voucher heeft een waarde van €500 euro.De eerste kandidaten beginnen aankomende week al met hun opleiding of cursus.
 
Lees het hele bericht
Pander en Lier is 28 februari a.s. aanwezig tijdens de kansberoepenmarkt 2.0 voor de inwoners van de gemeente Midden-Groningen bij het BWRI.Vanaf 09:30 uur bent u van allen hartelijk welkom.
 
Lees het hele bericht