Wat wordt jouw werkvakantiebestemming deze zomer?


Terug naar Nieuws
Wat wordt jouw werkvakantiebestemming deze zomer?

#Vakantie! Of toch liever werkvakantie? Even geen school meer en genoeg tijd om lekker te werken en bij te verdienen in de zomervakantie. Wij helpen je graag om je leukste werkvakantiebestemming te vinden!

Pander en Lier heeft in juni, juli en augustus volop vacatures voor vakantiewerkers. Ben jij scholier en tijdens de vakantieperiode beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je!

Deze zomer aan de slag

Hoe ziet jouw ideale werkvakantie eruit? Wil je veel uren maken of juist lekker aan de slag, maar ook van je vakantie genieten? Het kan allemaal. We hebben deze zomer verschillende functies bij diverse bedrijven en kijken samen wat bij jou past. Wie weet ben jij deze zomer aan de slag in de horeca, productie of logistiek.

Inschrijven bij Pander en Lier is erg gemakkelijk via onze website. Als je je aanmeldt, nodigen we je uit om kennis te komen maken. Of loop direct even binnen bij ons in Winschoten of Veendam!

Cadeautje!Wanneer jij voor ons gaat werken als vakantiewerker dan ontvang je van ons ook nog een BottleBeatz. Een dorstlesser en box in één. Schrijf je daarom vóór 1 juli 2019 bij ons in voor vakantiewerk.

 

 
 

Gerelateerd

Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht
Woensdag 3 juli hebben wij Edo mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Ventilatietechniek Noord.Hoewel Edo een achtergrond in de ICT heeft, kreeg hij de kans bij Ventilatietechniek Noord om zich te bewijzen in de metaal en met resultaat! Inmiddels ruim zelfstandig met de machines en de werkzaamheden, kunnen wij Edo verblijden met een boeket bloemen en hem succes wensen met zijn verdere loopbaan bij Ventilatietechniek Noord.
 
Lees het hele bericht
Sinds enkele jaren is Pander en Lier lid van de Stichting Compagnons en ondersteunt zij het project Ondernemersacademie Oost Groningen door o.a. het geven van een workshop aan de jonge studenten en het coachen van de ondernemers in spé. Op 11 juni jl. vond op de Campus te Winschoten de Slotavond van de Ondernemersacademie Oost-Groningen 2018/2019 plaats. Er was grote belangstelling voor die avond. De meeste studenten hadden ouders, vrienden en vriendinnen meegenomen. Het merendeel van de coaches en workshopgevers was present. Daarnaast een aantal vertegenwoordigers uit het onderwijs, bankwezen en veel geïnteresseerde ondernemers.
 
Lees het hele bericht