Wat wordt jouw werkvakantiebestemming deze zomer?


Terug naar Nieuws
Wat wordt jouw werkvakantiebestemming deze zomer?

#Vakantie! Of toch liever werkvakantie? Even geen school meer en genoeg tijd om lekker te werken en bij te verdienen in de zomervakantie. Wij helpen je graag om je leukste werkvakantiebestemming te vinden!

Pander en Lier heeft in juni, juli en augustus volop vacatures voor vakantiewerkers. Ben jij scholier en tijdens de vakantieperiode beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je!

Deze zomer aan de slag

Hoe ziet jouw ideale werkvakantie eruit? Wil je veel uren maken of juist lekker aan de slag, maar ook van je vakantie genieten? Het kan allemaal. We hebben deze zomer verschillende functies bij diverse bedrijven en kijken samen wat bij jou past. Wie weet ben jij deze zomer aan de slag in de horeca, productie of logistiek.

Inschrijven bij Pander en Lier is erg gemakkelijk via onze website. Als je je aanmeldt, nodigen we je uit om kennis te komen maken. Of loop direct even binnen bij ons in Winschoten of Veendam!

Cadeautje!Wanneer jij voor ons gaat werken als vakantiewerker dan ontvang je van ons ook nog een BottleBeatz. Een dorstlesser en box in één. Schrijf je daarom vóór 1 juli 2019 bij ons in voor vakantiewerk.

 

 
 

Gerelateerd

Pander en Lier is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daardoor winnaar van de FD Gazellen 2019. Het Financiële Dagblad (FD) organiseert ieder jaar de FD Gazellen. Dit jaar worden de awards voor de zestiende keer uitgereikt. 
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Melissa mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Stericycle DRS.Melissa is in 2017 begonnen bij de opdrachtgever en bleek al snel van onschatbare waarde waardoor Melissa nu een rechtstreeks dienstverband aangeboden heeft gekregen. Wij wensen Melissa veel succes met haar verdere loopbaan.
 
Lees het hele bericht
Voor het derde jaar op rij behoort Pander en Lier tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het FD reikt de Gazelle-award 7 november uit. Trots op dit resultaat. Of we een bronzen, zilveren of gouden Gazelle in ontvangst mogen nemen……? 7 november weten we meer. #FD #DNK
 
Lees het hele bericht