Voetbaltoernooi de Heerenzitting


Terug naar Nieuws
Voetbaltoernooi de Heerenzitting

Vrijdagavond 30 augustus J.L. organiseerde de Heerenzitting wederom het jaarlijkse Oldambt voetbal toernooi, waar Pander en Lier hoofdsponsor van is. Dit jaar speelde 20 teams tegen elkaar op het veld van VV Bato in Winschoten.

Er werden 40 poulewedstrijden gespeeld, waarna er 8 kwartfinalisten verder gingen. Uiteindelijk werd de finale gespeeld door Pander en Lier en Bakker Assurantiën Groep. De finale werd beslist door strafschoppen en Bakker Assurantiën Groep ging er uiteindelijk vandoor met de beker.

Dit jaarlijkse terugkerende benefiet toernooi kende dit jaar 2 goede doelen:
Ontmoetingscentrum Robinia Oldambt heeft een ontmoetingscentrum op begraafplaats Acacialaan, waar een ieder die een verlies ervaren heeft en hierover wil praten welkom is. Het bestuur van Stichting Robina en haar vrijwilligers zijn daar aanwezig om samen in gesprek te gaan en om een luisterend oor te bieden.


IMC Basis laat nieuws- en leergierige jongeren kennismaken met professionals in verschillende vakgebieden. Hierbij worden inzichten en ervaringen gedeeld, welke de horizon van de leerlingen verbreden.

 
 

Gerelateerd

Onlangs heeft Pander en Lier van haar branche organisatie NBBU een certificaat mogen ontvangen voor deelname aan het project Loopbaan Intermediair. Pander en Lier heeft hiervoor een aantal groep sessies en individuele sessies gevolgd. Tijdens het project hebben een aantal flexkrachten de mogelijkheid gekregen om te werken aan hun loopbaanpad door het volgen van opleidingen, het volgen van een coachtraject of het ontvangen van budgetcoaching.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij Abdul mogen feliciteren met het krijgen van een contract bij de opdrachtgever Lamico.Abdul is in 2018 voor ons gaan werken en in 2019 bij Lamico begonnen. Door zijn inzet en betrouwbaarheid heeft hij de aanstelling bij Lamico verdiend. Als dank bracht hij ons ook nog lekkere taart. Geen dank Abdul, we wensen je veel geluk, succes en plezier toe bij Lamico.
 
Lees het hele bericht
Vorige week zijn Syl en Miranda namens Pander en Lier een ochtend op het Noorderpoortcollege in Veendam geweest om een gastcollege te verzorgen. Het lesprogramma stond die dag namelijk in het teken van werk en geld. Syl en Miranda hebben verteld over Pander en Lier, onze werkwijze en waar wij de studenten kunnen ondersteunen. Daarnaast werden met name de invloeden van Social Media in het sollicitatieproces uitgelichtHet thema sloot perfect aan bij de presentatie die deze ochtend gegeven werd. Uiteindelijk moesten de scholieren een elevator pitch maken en zichzelf presenteren in 1 minuut tijd. Want een eerste indruk maak je maar één keer!  
 
Lees het hele bericht