Voetbaltoernooi de Heerenzitting


Terug naar Nieuws
Voetbaltoernooi de Heerenzitting

Vrijdagavond 30 augustus J.L. organiseerde de Heerenzitting wederom het jaarlijkse Oldambt voetbal toernooi, waar Pander en Lier hoofdsponsor van is. Dit jaar speelde 20 teams tegen elkaar op het veld van VV Bato in Winschoten.

Er werden 40 poulewedstrijden gespeeld, waarna er 8 kwartfinalisten verder gingen. Uiteindelijk werd de finale gespeeld door Pander en Lier en Bakker Assurantiën Groep. De finale werd beslist door strafschoppen en Bakker Assurantiën Groep ging er uiteindelijk vandoor met de beker.

Dit jaarlijkse terugkerende benefiet toernooi kende dit jaar 2 goede doelen:
Ontmoetingscentrum Robinia Oldambt heeft een ontmoetingscentrum op begraafplaats Acacialaan, waar een ieder die een verlies ervaren heeft en hierover wil praten welkom is. Het bestuur van Stichting Robina en haar vrijwilligers zijn daar aanwezig om samen in gesprek te gaan en om een luisterend oor te bieden.


IMC Basis laat nieuws- en leergierige jongeren kennismaken met professionals in verschillende vakgebieden. Hierbij worden inzichten en ervaringen gedeeld, welke de horizon van de leerlingen verbreden.

 
 

Gerelateerd

Voor het uitzendwezen zijn veel veranderingen vanuit de WAB een uitdaging. Voor Pander en Lier zitten er ook positieve kanten aan de WAB. Een aantal bedrijven heeft besloten personeel zelf in dienst te nemen. Goed nieuws voor onze uitzendkrachten en de bedrijven laten Pander en Lier de salaris- en personeelsadministratie uitvoeren. Zogezegd een win-win. Er zijn vanaf 1 januari onder andere bouw- transport- en installatiebedrijven klant geworden voor deze dienstverlening. Wilt u ook weten hoe u ontlast kunt worden van deze administratie? Klik hier voor meer informatie.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week ontvingen 9 uitzendkrachten een scholingsvoucher. Een scholingsvoucher geeft een financieel steuntje in de rug en kan gebruikt worden aan een opleiding of cursus naar keuze.Een voucher heeft een waarde van €500 euro.De eerste kandidaten beginnen aankomende week al met hun opleiding of cursus.
 
Lees het hele bericht
Pander en Lier is 28 februari a.s. aanwezig tijdens de kansberoepenmarkt 2.0 voor de inwoners van de gemeente Midden-Groningen bij het BWRI.Vanaf 09:30 uur bent u van allen hartelijk welkom.
 
Lees het hele bericht