Gefeliciteerd Jeroen!


Terug naar Nieuws
Gefeliciteerd Jeroen!

Gisteren hebben wij Jeroen mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! Door de inzet die hij getoond heeft en het harde werk, heeft PKF/Post Pallets besloten om Jeroen op contract te nemen!

Vanaf dag 1 zijn Jeroen en PKF/Post Pallets een goede match, en dat wordt beloond met een langdurig contract!

Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd Jeroen, het is je gegund. Wij willen jou bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jou veel werkvreugde toe bij PKF/Post Pallets!

 
 

Gerelateerd

De NBBU en de ABU hebben een akkoord bereikt met de vakbonden FNV, CNV, De Unie en LBV over nieuwe cao’s voor de uitzendsector. Het resultaat is één pakket met arbeidsvoorwaarden voor alle uitzendkrachten. Voor uitzendkrachten bieden de cao’s veel verbeteringen, zoals een betere rechtspositie en meer werkzekerheid. Een aantal wijzigingen is vanaf 1 september actief, de geheel vernieuwde cao’s worden per 30 december 2019 van kracht.
 
Lees het hele bericht
Een nieuw project van de NBBU op het gebied van duurzame inzetbaarheid is het project Loopbaan Intermediair. Via Pander en Lier kun je als uitzendkracht werken aan je eigen duurzame inzetbaarheid om nu of in de toekomst een volgende stap te kunnen maken in je carrière.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht