Eerste BBL-leerling!


Terug naar Nieuws
Eerste BBL-leerling!

Marc werkt sinds kort bij Noordelijk Expeditiebedrijf Overzee Winschoten als logistiek medewerker.
NEO Winschoten is totaal aanbieder voor het logistieke traject en is ontwikkeld met het doel wereldwijd transport te kunnen organiseren.

In verband met het niet kunnen vinden van een BBL werkplek voor zijn opleiding, heeft hij zich laten inschrijven bij Pander en Lier.
NEO Winschoten was op zoek naar een heftruckchauffeur en zodoende zijn we in gesprek gekomen over Marc.
Hoewel NEO Winschoten geen erkend leerbedrijf was, zagen ze erg veel potentie in Marc en wilden hem een kans aanbieden.
Inmiddels is NEO Winschoten erkend als leerbedrijf bij SBB en kan Marc zijn opleiding afmaken.

Dit is een mooi voorbeeld van ‘matcht mens en werk!’

 
 

Gerelateerd

De NBBU en de ABU hebben een akkoord bereikt met de vakbonden FNV, CNV, De Unie en LBV over nieuwe cao’s voor de uitzendsector. Het resultaat is één pakket met arbeidsvoorwaarden voor alle uitzendkrachten. Voor uitzendkrachten bieden de cao’s veel verbeteringen, zoals een betere rechtspositie en meer werkzekerheid. Een aantal wijzigingen is vanaf 1 september actief, de geheel vernieuwde cao’s worden per 30 december 2019 van kracht.
 
Lees het hele bericht
Een nieuw project van de NBBU op het gebied van duurzame inzetbaarheid is het project Loopbaan Intermediair. Via Pander en Lier kun je als uitzendkracht werken aan je eigen duurzame inzetbaarheid om nu of in de toekomst een volgende stap te kunnen maken in je carrière.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht