Eerste BBL-leerling!


Terug naar Nieuws
Eerste BBL-leerling!

Marc werkt sinds kort bij Noordelijk Expeditiebedrijf Overzee Winschoten als logistiek medewerker.
NEO Winschoten is totaal aanbieder voor het logistieke traject en is ontwikkeld met het doel wereldwijd transport te kunnen organiseren.

In verband met het niet kunnen vinden van een BBL werkplek voor zijn opleiding, heeft hij zich laten inschrijven bij Pander en Lier.
NEO Winschoten was op zoek naar een heftruckchauffeur en zodoende zijn we in gesprek gekomen over Marc.
Hoewel NEO Winschoten geen erkend leerbedrijf was, zagen ze erg veel potentie in Marc en wilden hem een kans aanbieden.
Inmiddels is NEO Winschoten erkend als leerbedrijf bij SBB en kan Marc zijn opleiding afmaken.

Dit is een mooi voorbeeld van ‘matcht mens en werk!’

 
 

Gerelateerd

Nadat Bouwbedrijf Gervas alles mooi heeft afgewerkt, is Schildersbedrijf Hemmes aan de slag gegaan om het pand te voorzien van onze kleuren.
 
Lees het hele bericht
Vandaag hebben we de handtekening gezet onder een samenwerkingscontract met Claid om hen te voorzien van personeel. Claid is een groeiende onderneming met een uniek concept, namelijk isolatie door middel van nanofolie. Door het aanbrengen van deze nanofolie heb je bij warm weer 60% minder last van de warmte en bij koude perioden 30% meer warmte die binnen blijft.Voor het kalenderjaar 2019 zal Pander en Lier het personeel voor Claid regelen door middel van uitzenden en payroll. Bedankt voor deze mooie kans en op naar een duurzame samenwerking! Ben je geïnteresseerd in een baan als plakker van nanofolies en bereid om overver te werken? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
En weer hebben we iemand mogen verblijden met een boeket voor het verkrijgen van een contract bij GVT Transport & Logistics, namelijk Christa. Christa is september vorig jaar begonnen als warehousemedewerker en bleek van onschatbare ware. Vrij snel kreeg ze leidinggevende taken en werd ze de ‘’moeder’’ op de werkvloer. Nogmaals gefeliciteerd Christa en wij geloven dat er nog heel wat moois voor je in het verschiet zit bij GVT Transport & Logistics.
 
Lees het hele bericht