Eerste BBL-leerling!


Terug naar Nieuws
Eerste BBL-leerling!

Marc werkt sinds kort bij Noordelijk Expeditiebedrijf Overzee Winschoten als logistiek medewerker.
NEO Winschoten is totaal aanbieder voor het logistieke traject en is ontwikkeld met het doel wereldwijd transport te kunnen organiseren.

In verband met het niet kunnen vinden van een BBL werkplek voor zijn opleiding, heeft hij zich laten inschrijven bij Pander en Lier.
NEO Winschoten was op zoek naar een heftruckchauffeur en zodoende zijn we in gesprek gekomen over Marc.
Hoewel NEO Winschoten geen erkend leerbedrijf was, zagen ze erg veel potentie in Marc en wilden hem een kans aanbieden.
Inmiddels is NEO Winschoten erkend als leerbedrijf bij SBB en kan Marc zijn opleiding afmaken.

Dit is een mooi voorbeeld van ‘matcht mens en werk!’

 
 

Gerelateerd

“Hoe bevalt het op je werk en hoe wil je je verder ontwikkelen?” Dat zijn een paar van de vragen die intercedent Cilla van Linschoten stelt tijdens de voortgangsgesprekken met uitzendkrachten. Cilla: “Naar aanleiding van ons tevredenheidsonderzoek hebben we gekeken op welke momenten we contact hebben met klanten en medewerkers en op welke momenten zij dit nog meer zouden willen. Het voortgangsgesprek met medewerkers is voor ons een kans om te kijken hoe we samen verder gaan. We nodigen 4 keer per jaar uitzendkrachten uit die drie maanden of meer voor ons werken. Met de medewerkers die op onze uitnodiging ingaan, voeren we de voortgangsgesprekken. De eerste gesprekken zijn nu geweest.
 
Lees het hele bericht
Vandaag hebben wij Bouwe mogen verrassen met een mooie bos bloemen om hem te feliciteren met zijn contract bij GVT Transport & Logistics. Echter zijn wij vanochtend ook verrast door Bouwe met een heerlijke taart die hij kwam brengen om ons te bedanken. Vorig jaar 1 juni zijn wij in contact gekomen met Bouwe tijdens onze Donutdag in Veendam, die zelfde dag is hij direct op gesprek geweest bij GVT Transport & Logistics en kon de Maandag daarop direct beginnen.    Nogmaals gefeliciteerd Bouwe het is je gegund!   Ben jij net zoals Bouwe op zoek naar je droombaan? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
Donderdag 31 januari 2019 zijn wij te vinden op de banenfestival in Veendam.Van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn alle werkzoekenden welkom op het banenfestival van de gemeente Veendam! Wij gaan graag in gesprek over de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de regio Veendam.
 
Lees het hele bericht