Gefeliciteerd Mendy


Terug naar Nieuws
Gefeliciteerd Mendy

Vandaag hebben wij Mendy mogen verrassen met een boeket bloemen. In een korte tijd heeft hij laten zien wat hij allemaal in huis heeft, en dat wordt beloond met een langdurig contract bij Virol BV.

Mendy werkt bij Reisswolf in Scheemda. Reisswolf is dé specialist in opslag, vernietiging en digitalisering van archief, vertrouwelijke documenten en overige data. Volgens de strengst geldende veiligheidsmaatregelen worden deze diensten uitgevoerd.

Nogmaals Mendy, gefeliciteerd en wij wensen jou veel werkvreugde toe bij Virol BV.

 
 

Gerelateerd

Nadat Bouwbedrijf Gervas alles mooi heeft afgewerkt, is Schildersbedrijf Hemmes aan de slag gegaan om het pand te voorzien van onze kleuren.
 
Lees het hele bericht
Vandaag hebben we de handtekening gezet onder een samenwerkingscontract met Claid om hen te voorzien van personeel. Claid is een groeiende onderneming met een uniek concept, namelijk isolatie door middel van nanofolie. Door het aanbrengen van deze nanofolie heb je bij warm weer 60% minder last van de warmte en bij koude perioden 30% meer warmte die binnen blijft.Voor het kalenderjaar 2019 zal Pander en Lier het personeel voor Claid regelen door middel van uitzenden en payroll. Bedankt voor deze mooie kans en op naar een duurzame samenwerking! Ben je geïnteresseerd in een baan als plakker van nanofolies en bereid om overver te werken? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
En weer hebben we iemand mogen verblijden met een boeket voor het verkrijgen van een contract bij GVT Transport & Logistics, namelijk Christa. Christa is september vorig jaar begonnen als warehousemedewerker en bleek van onschatbare ware. Vrij snel kreeg ze leidinggevende taken en werd ze de ‘’moeder’’ op de werkvloer. Nogmaals gefeliciteerd Christa en wij geloven dat er nog heel wat moois voor je in het verschiet zit bij GVT Transport & Logistics.
 
Lees het hele bericht