Ronald Heres wint barbecuepakket van Pander en Lier


Terug naar Nieuws
Ronald Heres wint barbecuepakket van Pander en Lier

Ronald Heres uit Beerta is de winnaar van het barbecuepakket van Pander en Lier. Ronald deed mee aan het tevredenheidsonderzoek van het uitzendbureau. Alle deelnemers maakten kans op het barbecuepakket van Weber met een barbecue, een kolenstarter met kolen, een afdekhoes en een vleespakket van slagerij Hofman uit Winschoten. In totaal deden bijna 90 medewerkers mee aan het onderzoek. Ook klanten hebben het onderzoek ingevuld.

Hopen op mooi weer

“Als het dit weekend mooi weer wordt, ga ik het pakket dit weekend al testen”, zegt Ronald. “Ik vind het ontzettend leuk om te barbecueën”. De Beerster werkt via Pander en Lier bij Bouwservice Dijkhuis Scheemda (BSD) als assistent in de bouw en in de groenvoorziening.

Blij met de reacties

De reacties op de onderzoeken zijn overwegend positief. Medewerkers geven het bedrijf gemiddeld een 7,8 en klanten zelfs een 8. Pander en Lier is blij met de reacties. “Doordat klanten en medewerkers de moeite hebben genomen om ons van feedback te voorzien, hebben we een beter beeld van hoe we gewaardeerd worden. De onderzoeken zijn eerlijk ingevuld, dat betekent dat er soms ook een kritische noot naar voren kwam. Daar kunnen we wat mee. Nu we inzichtelijk hebben waar we minder goed op hebben gescoord, kunnen we daar aan werken.
Maar we zien ook wat we in de ogen van onze klanten en medewerkers goed doen en wat zij waarderen. Dat willen we natuurlijk zo houden, dus dat blijven we zo doen”, aldus Jorg Rotman, directeur van Pander en Lier.

Donatie aan kinderafdeling OZG

Pander en Lier heeft ook haar klanten gevraagd om het onderzoek in te vullen. Voorafgaand aan het onderzoek heeft Pander en Lier aangegeven om als dank voor de feedback een donatie te doen aan de kinderafdeling van het Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda. Binnenkort wordt de donatie aan de kinderafdeling van het ziekenhuis gedaan.

 
 

Gerelateerd

Afgelopen week hebben wij aan onze uitzendkrachten de scholingsvoucher uitgereikt. 7 uitzendkrachten ontvingen op de werklocatie of bij ons op de vestiging hun scholingsvoucher. Deze uitzendkrachten hebben een voucher ontvangen ter waarde van €500 euro, dit bedrag kunnen zij besteden aan een opleiding of cursus na keuze. De scholingsvouchers zijn aangevraagd bij de stichting Doorzaam. Doorzaam wil uitzendkrachten stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen. De scholingsvoucher geeft een financieel steuntje in de rug voor uitzendkrachten.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen maand hebben onze collega’s Syl en Nikky de BHV cursus gevolgd via Safety Fire Products in Winschoten. De onderdelen die werden behandeld zijn: - Niet-spoedeisende eerste hulp- Spoedeisende eerste hulp- Brandbestrijding- Ontruiming Na een aantal weken in spanning te hebben gezeten, hoorden ze deze week dat ze allebei zijn geslaagd! Nogmaals gefeliciteerd!
 
Lees het hele bericht
Vrijdagavond 30 augustus J.L. organiseerde de Heerenzitting wederom het jaarlijkse Oldambt voetbal toernooi, waar Pander en Lier hoofdsponsor van is. Dit jaar speelde 20 teams tegen elkaar op het veld van VV Bato in Winschoten.
 
Lees het hele bericht