Winnaar BBQ pakket Pander en Lier


Terug naar Nieuws
Winnaar BBQ pakket Pander en Lier

Bedankt!

Medewerkers van Pander en Lier geven ons gemiddeld een 7,8 op de algemene dienstverlening en het contact met ons zelfs een 8. Daar zijn we blij mee, bedankt!
Wat voor ons heel vanzelfsprekend lijkt, wordt door medewerkers juist extra gewaardeerd, namelijk: onze bereikbaarheid. Veel medewerkers geven aan dat onze bereikbaarheid meerwaarde voor jullie heeft en daar zijn we blij om.

Kansen
Cijfers die ons opvallen zijn de scores rondom de functies, geschiktheid van het werk en de werkplek. Ondanks dat we daar een ruime voldoende (ongeveer een 7) scoren, zien we daar kansen. Ons doel is om voor de werknemers én werkgevers de beste match te maken. De feedback uit de onderzoeken helpt ons om in beeld te krijgen hoe we nog betere matches kunnen maken. We zijn pas écht tevreden als jullie dat ook zijn.

Ook de werkgevers met wie wij werken hebben het onderzoek ingevuld. Zij geven ons gemiddeld een 8,2 en hebben ons, net als jullie, goede adviezen gegeven waar we zeer binnenkort mee aan de slag gaan.

En nu verder
In totaal deden bijna 90 medewerkers mee aan ons tevredenheidsonderzoek. Maar daar houdt het voor ons niet op. Is er iets dat je met ons wilt delen? Zou je graag iets anders willen zien? We horen, ook los van het onderzoek, graag van je. Om te blijven verbeteren, gaan we met de resultaten van de onderzoeken aan de slag. Zo gaven jullie bijvoorbeeld aan dat we vaker iets van ons kunnen laten horen. Daarom hebben we daar nu, nog meer dan voorheen, extra aandacht voor in de intakegesprekken. We bespreken wat je van ons verwacht en hoe wij aan die wensen kunnen voldoen.
En we vinden het ook fijn om van jullie te horen, dus als er iets niet goed gaat (of juist wel!), aarzel dan niet om ons te bellen of om langs te komen. Wist je dat je tegenwoordig tijdens kantoortijden ook met ons kunt WhatsAppen? Je stuurt ons gemakkelijk een berichtje via 06 55588624.

En de winnaar is..
Om jullie te bedanken voor de feedback, hebben we een barbecuepakket ter beschikking gesteld en willekeurig verloot onder de deelnemers. Het Weber-pakket bestaat uit een barbecue, een kolenstarter met kolen, een afdekhoes en een vleespakket van slagerij Hofman uit Winschoten. En de winnaar van het pakket is… Ronald Heres uit Beerta. Hij haalde in augustus zijn pakket bij ons op. De Beerster werkt via Pander en Lier als assistent in de bouw en in de groenvoorziening.

Niet gewonnen? Niet getreurd!
Heb je het barbecuepakket niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt nog steeds meedoen met onze zomeractie. Sta je bij ons ingeschreven en ken jij iemand die ook graag aan de slag zou willen? Doe dan samen mee met onze zomeractie! Als een nieuwe medewerker via jou minimaal zes weken voor ons werkt, krijg jij van ons een cadeaukaart van €10,- van ijssalon Toscana in Winschoten! Wil je meer informatie over de zomeractie, neem dan contact met ons op.

 

Foto's

 
 

Gerelateerd

“Hoe bevalt het op je werk en hoe wil je je verder ontwikkelen?” Dat zijn een paar van de vragen die intercedent Cilla van Linschoten stelt tijdens de voortgangsgesprekken met uitzendkrachten. Cilla: “Naar aanleiding van ons tevredenheidsonderzoek hebben we gekeken op welke momenten we contact hebben met klanten en medewerkers en op welke momenten zij dit nog meer zouden willen. Het voortgangsgesprek met medewerkers is voor ons een kans om te kijken hoe we samen verder gaan. We nodigen 4 keer per jaar uitzendkrachten uit die drie maanden of meer voor ons werken. Met de medewerkers die op onze uitnodiging ingaan, voeren we de voortgangsgesprekken. De eerste gesprekken zijn nu geweest.
 
Lees het hele bericht
Vandaag hebben wij Bouwe mogen verrassen met een mooie bos bloemen om hem te feliciteren met zijn contract bij GVT Transport & Logistics. Echter zijn wij vanochtend ook verrast door Bouwe met een heerlijke taart die hij kwam brengen om ons te bedanken. Vorig jaar 1 juni zijn wij in contact gekomen met Bouwe tijdens onze Donutdag in Veendam, die zelfde dag is hij direct op gesprek geweest bij GVT Transport & Logistics en kon de Maandag daarop direct beginnen.    Nogmaals gefeliciteerd Bouwe het is je gegund!   Ben jij net zoals Bouwe op zoek naar je droombaan? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
Donderdag 31 januari 2019 zijn wij te vinden op de banenfestival in Veendam.Van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn alle werkzoekenden welkom op het banenfestival van de gemeente Veendam! Wij gaan graag in gesprek over de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de regio Veendam.
 
Lees het hele bericht