Winnaar BBQ pakket Pander en Lier


Terug naar Nieuws
Winnaar BBQ pakket Pander en Lier

Bedankt!

Medewerkers van Pander en Lier geven ons gemiddeld een 7,8 op de algemene dienstverlening en het contact met ons zelfs een 8. Daar zijn we blij mee, bedankt!
Wat voor ons heel vanzelfsprekend lijkt, wordt door medewerkers juist extra gewaardeerd, namelijk: onze bereikbaarheid. Veel medewerkers geven aan dat onze bereikbaarheid meerwaarde voor jullie heeft en daar zijn we blij om.

Kansen
Cijfers die ons opvallen zijn de scores rondom de functies, geschiktheid van het werk en de werkplek. Ondanks dat we daar een ruime voldoende (ongeveer een 7) scoren, zien we daar kansen. Ons doel is om voor de werknemers én werkgevers de beste match te maken. De feedback uit de onderzoeken helpt ons om in beeld te krijgen hoe we nog betere matches kunnen maken. We zijn pas écht tevreden als jullie dat ook zijn.

Ook de werkgevers met wie wij werken hebben het onderzoek ingevuld. Zij geven ons gemiddeld een 8,2 en hebben ons, net als jullie, goede adviezen gegeven waar we zeer binnenkort mee aan de slag gaan.

En nu verder
In totaal deden bijna 90 medewerkers mee aan ons tevredenheidsonderzoek. Maar daar houdt het voor ons niet op. Is er iets dat je met ons wilt delen? Zou je graag iets anders willen zien? We horen, ook los van het onderzoek, graag van je. Om te blijven verbeteren, gaan we met de resultaten van de onderzoeken aan de slag. Zo gaven jullie bijvoorbeeld aan dat we vaker iets van ons kunnen laten horen. Daarom hebben we daar nu, nog meer dan voorheen, extra aandacht voor in de intakegesprekken. We bespreken wat je van ons verwacht en hoe wij aan die wensen kunnen voldoen.
En we vinden het ook fijn om van jullie te horen, dus als er iets niet goed gaat (of juist wel!), aarzel dan niet om ons te bellen of om langs te komen. Wist je dat je tegenwoordig tijdens kantoortijden ook met ons kunt WhatsAppen? Je stuurt ons gemakkelijk een berichtje via 06 55588624.

En de winnaar is..
Om jullie te bedanken voor de feedback, hebben we een barbecuepakket ter beschikking gesteld en willekeurig verloot onder de deelnemers. Het Weber-pakket bestaat uit een barbecue, een kolenstarter met kolen, een afdekhoes en een vleespakket van slagerij Hofman uit Winschoten. En de winnaar van het pakket is… Ronald Heres uit Beerta. Hij haalde in augustus zijn pakket bij ons op. De Beerster werkt via Pander en Lier als assistent in de bouw en in de groenvoorziening.

Niet gewonnen? Niet getreurd!
Heb je het barbecuepakket niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt nog steeds meedoen met onze zomeractie. Sta je bij ons ingeschreven en ken jij iemand die ook graag aan de slag zou willen? Doe dan samen mee met onze zomeractie! Als een nieuwe medewerker via jou minimaal zes weken voor ons werkt, krijg jij van ons een cadeaukaart van €10,- van ijssalon Toscana in Winschoten! Wil je meer informatie over de zomeractie, neem dan contact met ons op.

 

Foto's

 
 

Gerelateerd

De NBBU en de ABU hebben een akkoord bereikt met de vakbonden FNV, CNV, De Unie en LBV over nieuwe cao’s voor de uitzendsector. Het resultaat is één pakket met arbeidsvoorwaarden voor alle uitzendkrachten. Voor uitzendkrachten bieden de cao’s veel verbeteringen, zoals een betere rechtspositie en meer werkzekerheid. Een aantal wijzigingen is vanaf 1 september actief, de geheel vernieuwde cao’s worden per 30 december 2019 van kracht.
 
Lees het hele bericht
Een nieuw project van de NBBU op het gebied van duurzame inzetbaarheid is het project Loopbaan Intermediair. Via Pander en Lier kun je als uitzendkracht werken aan je eigen duurzame inzetbaarheid om nu of in de toekomst een volgende stap te kunnen maken in je carrière.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week is Pander en Lier gecontroleerd door Normec voor de Nen 4400-1. Een onafhankelijk bureau controleert dan of wij ons houden aan de wet- en regelgeving. Dit is standaard onderdeel van het lidmaatschap van het NBBU. Zoals verwacht zijn we ook deze keer weer geslaagd en draagt Pander en Lier dus bij aan een goede kwaliteit van dienstverlening in de personele bemiddeling. Wanneer jij wilt samen werken met Pander en Lier als uitzendkracht of als opdrachtgever weet je dat je dit doet met een gecertificeerd bureau. We doen zaken juist of we doen ze niet!
 
Lees het hele bericht