Winnaar BBQ pakket Pander en Lier


Terug naar Nieuws
Winnaar BBQ pakket Pander en Lier

Bedankt!

Medewerkers van Pander en Lier geven ons gemiddeld een 7,8 op de algemene dienstverlening en het contact met ons zelfs een 8. Daar zijn we blij mee, bedankt!
Wat voor ons heel vanzelfsprekend lijkt, wordt door medewerkers juist extra gewaardeerd, namelijk: onze bereikbaarheid. Veel medewerkers geven aan dat onze bereikbaarheid meerwaarde voor jullie heeft en daar zijn we blij om.

Kansen
Cijfers die ons opvallen zijn de scores rondom de functies, geschiktheid van het werk en de werkplek. Ondanks dat we daar een ruime voldoende (ongeveer een 7) scoren, zien we daar kansen. Ons doel is om voor de werknemers én werkgevers de beste match te maken. De feedback uit de onderzoeken helpt ons om in beeld te krijgen hoe we nog betere matches kunnen maken. We zijn pas écht tevreden als jullie dat ook zijn.

Ook de werkgevers met wie wij werken hebben het onderzoek ingevuld. Zij geven ons gemiddeld een 8,2 en hebben ons, net als jullie, goede adviezen gegeven waar we zeer binnenkort mee aan de slag gaan.

En nu verder
In totaal deden bijna 90 medewerkers mee aan ons tevredenheidsonderzoek. Maar daar houdt het voor ons niet op. Is er iets dat je met ons wilt delen? Zou je graag iets anders willen zien? We horen, ook los van het onderzoek, graag van je. Om te blijven verbeteren, gaan we met de resultaten van de onderzoeken aan de slag. Zo gaven jullie bijvoorbeeld aan dat we vaker iets van ons kunnen laten horen. Daarom hebben we daar nu, nog meer dan voorheen, extra aandacht voor in de intakegesprekken. We bespreken wat je van ons verwacht en hoe wij aan die wensen kunnen voldoen.
En we vinden het ook fijn om van jullie te horen, dus als er iets niet goed gaat (of juist wel!), aarzel dan niet om ons te bellen of om langs te komen. Wist je dat je tegenwoordig tijdens kantoortijden ook met ons kunt WhatsAppen? Je stuurt ons gemakkelijk een berichtje via 06 55588624.

En de winnaar is..
Om jullie te bedanken voor de feedback, hebben we een barbecuepakket ter beschikking gesteld en willekeurig verloot onder de deelnemers. Het Weber-pakket bestaat uit een barbecue, een kolenstarter met kolen, een afdekhoes en een vleespakket van slagerij Hofman uit Winschoten. En de winnaar van het pakket is… Ronald Heres uit Beerta. Hij haalde in augustus zijn pakket bij ons op. De Beerster werkt via Pander en Lier als assistent in de bouw en in de groenvoorziening.

Niet gewonnen? Niet getreurd!
Heb je het barbecuepakket niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt nog steeds meedoen met onze zomeractie. Sta je bij ons ingeschreven en ken jij iemand die ook graag aan de slag zou willen? Doe dan samen mee met onze zomeractie! Als een nieuwe medewerker via jou minimaal zes weken voor ons werkt, krijg jij van ons een cadeaukaart van €10,- van ijssalon Toscana in Winschoten! Wil je meer informatie over de zomeractie, neem dan contact met ons op.

 

Foto's

 
 

Gerelateerd

Nadat Bouwbedrijf Gervas alles mooi heeft afgewerkt, is Schildersbedrijf Hemmes aan de slag gegaan om het pand te voorzien van onze kleuren.
 
Lees het hele bericht
Vandaag hebben we de handtekening gezet onder een samenwerkingscontract met Claid om hen te voorzien van personeel. Claid is een groeiende onderneming met een uniek concept, namelijk isolatie door middel van nanofolie. Door het aanbrengen van deze nanofolie heb je bij warm weer 60% minder last van de warmte en bij koude perioden 30% meer warmte die binnen blijft.Voor het kalenderjaar 2019 zal Pander en Lier het personeel voor Claid regelen door middel van uitzenden en payroll. Bedankt voor deze mooie kans en op naar een duurzame samenwerking! Ben je geïnteresseerd in een baan als plakker van nanofolies en bereid om overver te werken? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
En weer hebben we iemand mogen verblijden met een boeket voor het verkrijgen van een contract bij GVT Transport & Logistics, namelijk Christa. Christa is september vorig jaar begonnen als warehousemedewerker en bleek van onschatbare ware. Vrij snel kreeg ze leidinggevende taken en werd ze de ‘’moeder’’ op de werkvloer. Nogmaals gefeliciteerd Christa en wij geloven dat er nog heel wat moois voor je in het verschiet zit bij GVT Transport & Logistics.
 
Lees het hele bericht