Harmen, gefeliciteerd!


Terug naar Nieuws
Harmen, gefeliciteerd!

Vandaag hebben wij Harmen mogen verrassen met een mooi boeket bloemen! De afgelopen maanden heeft Harmen laten zien wat hij in petto heeft en doordat hij zich elke dag weer opnieuw heeft bewezen, heeft Ventilatietechniek Noord BV besloten om Harmen op contract te nemen!

Ventilatietechniek Noord BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en monteren van ventilatie- en luchtbehandelingssystemen. Door de expertise van de medewerkers is Ventilatietechniek Noord B.V. in staat om installatiebedrijven, te ondersteunen met het ontwerpen, leveren en monteren van ventilatie- en luchtbehandelingssystemen.

Hard werken wordt gewaardeerd! Gefeliciteerd Harmen, het is je gegund. Wij willen jou bedanken voor de fijne samenwerking en wensen jou veel werkvreugde toe bij Ventilatietechniek Noord BV.

 
 

Gerelateerd

“Hoe bevalt het op je werk en hoe wil je je verder ontwikkelen?” Dat zijn een paar van de vragen die intercedent Cilla van Linschoten stelt tijdens de voortgangsgesprekken met uitzendkrachten. Cilla: “Naar aanleiding van ons tevredenheidsonderzoek hebben we gekeken op welke momenten we contact hebben met klanten en medewerkers en op welke momenten zij dit nog meer zouden willen. Het voortgangsgesprek met medewerkers is voor ons een kans om te kijken hoe we samen verder gaan. We nodigen 4 keer per jaar uitzendkrachten uit die drie maanden of meer voor ons werken. Met de medewerkers die op onze uitnodiging ingaan, voeren we de voortgangsgesprekken. De eerste gesprekken zijn nu geweest.
 
Lees het hele bericht
Vandaag hebben wij Bouwe mogen verrassen met een mooie bos bloemen om hem te feliciteren met zijn contract bij GVT Transport & Logistics. Echter zijn wij vanochtend ook verrast door Bouwe met een heerlijke taart die hij kwam brengen om ons te bedanken. Vorig jaar 1 juni zijn wij in contact gekomen met Bouwe tijdens onze Donutdag in Veendam, die zelfde dag is hij direct op gesprek geweest bij GVT Transport & Logistics en kon de Maandag daarop direct beginnen.    Nogmaals gefeliciteerd Bouwe het is je gegund!   Ben jij net zoals Bouwe op zoek naar je droombaan? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
Donderdag 31 januari 2019 zijn wij te vinden op de banenfestival in Veendam.Van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn alle werkzoekenden welkom op het banenfestival van de gemeente Veendam! Wij gaan graag in gesprek over de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de regio Veendam.
 
Lees het hele bericht