Uitzenden

Werkgevers

U zoekt flexibiliteit en gemak in tijden van vakantie, bij ziekte of bij variërende drukte in uw werkzaamheden. Dan biedt het inlenen van flexibele krachten een prettige uitkomst. Pander en Lier heeft een ruim aanbod geschoolde kandidaten die per direct inzetbaar zijn op uitzendbasis. Wij kennen alle kandidaten persoonlijk. Pander en Lier voert met nieuwe inschrijvers een uitgebreid intakegesprek. Dat doen we ook met onze opdrachtgevers. Daarna gaan we op zoek naar de perfecte match. Dat betekent dat wij bij invulling van uw vacature niet alleen kijken naar werkervaring en opleidingsniveau, maar ook naar overige interesses van de kandidaten. Een match tussen soort bedrijf en specifieke interesse van kandidaten leidt tot meer betrokkenheid en daarmee betere prestaties van de uitzendkracht. De afspraken met de flexkracht worden vastgelegd volgens de CAO voor Uitzendkrachten. De afspraken met u en de individuele arbeidsovereenkomst volgens onze Algemene Voorwaarden.

Kandidaten

Pander en Lier werkt voor jou! Zoek je een nieuwe baan? Dan zit je hier goed! Wij hebben als doel kandidaten zoals jou aan een geschikte baan te helpen. Dat doen we door de tijd te nemen om je goed te leren kennen. Een intake is meer dan vragen naar je CV en beschikbaarheid. We bespreken je ervaring, activiteiten naast je werk en je interesses. Pander en Lier gaat op zoek naar je passie. En zoekt daar een baan bij. We weten dat je dan gemotiveerd aan de slag gaat, dat je je werk zorgvuldiger doet en meer van jezelf investeert in de organisatie waar je aan de slag gaat. Wil je alvast onze vacatures bekijken? Dat kan hier!.

Inschrijven

We willen jou graag inschrijven als kandidaat! Dan kan direct via ons inschrijfformulier!
CAO In de CAO voor Uitzendkrachten zijn alle arbeidsvoorwaarden opgenomen die van toepassing zijn op uitzendkrachten, zoals die zijn afgesproken tussen CAO-partijen. Ben je benieuwd naar jouw belangrijkste rechten en plichten in de CAO voor Uitzendkrachten? Lees dan hier de samenvatting.
FAQ Hoe lang mag ik werken als uitzendkracht? Bouw ik ook pensioen op? Wat zijn mijn rechten en plichten? Deze vragen en meer hebben wij alvast voor je beantwoord. Kijk hier voor de antwoorden en voor meer vragen over je werk als uitzendkracht.

Meer informatie?

Wilt u ergens meer over weten? Of wilt u in contact komen met ons? Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.