Payroll

Pander en Lier verzorgt uw loonadministratie 

Zo werkt het! Dat is de conclusie nadat u Pander en Lier heeft ingezet bij de oplossing van uw personeelsvraagstukken. Pander en Lier snapt dat u zich vooral bezig wilt houden met het verwezenlijken van uw organisatiedoelstellingen. Dat flexibilisering van de werkzaamheden daarbij helpt en dat u daarom geholpen bent met een flexibele partner, die een flexibele schil met personeel biedt. Snel, vakkundig en vooral ontzorgend.

Zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Payroll biedt uitkomst: het is de oplossing voor maximale ondernemersvrijheid. U mijdt de risico’s van een regulier arbeidscontract. De werknemer is namelijk bij ons in dienst. Bij ziekte of onvoldoende werk, stopt de overeenkomst en heeft u dus geen extra kosten. Alleen gewerkte uren worden betaald. Contractbeheer en verloning regelen wij voor u: risicoloos, gemakkelijk en voordelig.

Pander en Lier ondersteunt ZZP-ers en kleine ondernemingen

De zaak op orde! Dat is wat Pander en Lier letterlijk kan betekenen voor ZZP-ers en kleine ondernemingen. Door de administratie op te zetten, facturering over te nemen, aangiftes te doen of een eigen cloud in te richten voor document uitwisseling. Pander en Lier neemt alle administratieve rompslomp uit handen. Zorgt ervoor dat de afdracht loonbelasting en sociale premies op tijd gedaan worden. Alle voordelen die voor een normale werknemer gelden, gelden ook voor de ZZP-er of eigenaar van een klein bedrijf. Verzekerd tegen ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Een hele zorg minder.

 

 

Meer informatie?

Wilt u ergens meer over weten? Of wilt u in contact komen met ons? Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.