menu

Uitzenden

HET INLENEN VAN FLEXIBEL PERSONEEL

Flexibiliteit in bezetting, altijd voldoende personeel en schaalbaarheid van medewerkers. Dat biedt Pander en Lier door ons ruime aanbod van geschoolde kandidaten, die direct op uitzendbasis beschikbaar zijn. U kunt op ons bouwen in tijden van vakantie, bij ziekte of bij variërende drukte in de werkzaamheden. Pander en Lier committeert zich aan haar klanten en uitzendkrachten en gaat voor een langdurige samenwerking.

VERDER KIJKEN DAN EEN CV, LETTERLIJK IN PRAKTIJK GEBRACHT

Pas als we onze klanten kennen, kunnen we de beste service bieden. We nemen daarom de tijd om kennis te maken en door te vragen. Waar kunnen we uw organisatie op dit moment bij helpen en welke plannen zijn er voor de toekomst? Wat betekent dat voor het inlenen van personeel en wat verwacht u hierin van ons? Ook nemen we een kijkje op de werkvloer om de sfeer te proeven. We vinden namelijk dat kandidaten niet alleen bij de functie moeten passen, maar ook bij de bedrijfscultuur. Dat is ‘verder kijken dan een CV’, letterlijk in praktijk gebracht.

 

DE PERFECTE MATCH

Net als met onze klanten, voeren we een uitgebreid gesprek met onze kandidaten. Om de perfecte match te kunnen maken, kijken we niet alleen naar werkervaring en opleidingsniveau, maar ook naar karakter, interesses en ambitie. Wij leggen die verbinding omdat we weten dat dit leidt tot meer betrokkenheid en daarmee betere prestaties van de uitzendkracht. Daar profiteert iedereen van!

WERVING EN SELECTIE

PROFESSIONALS VERBINDEN MET UW BEDRIJF

De beste match is geslaagd als er drie partijen tevreden zijn: onze klant, onze medewerkers en wij zelf. Als onze klanten en medewerkers tevreden zijn, kunnen wij dat ook pas zijn.

DUURZAME SAMENWERKING

Samen kijken we wie er past bij uw organisatie. We gaan op zoek naar kandidaten die zich willen verbinden aan de doelen van uw organisatie, die zich kunnen vinden in de identiteit en drager willen zijn van de waarden en cultuur. Vanzelfsprekend hebben de kandidaten de juiste kennis, ervaring en ontwikkelmogelijkheden.

PERSOONLIJK MATCHEN

Pander en Lier gelooft dat de beste matches worden gemaakt door persoonlijke aandacht. We nemen daarom de tijd om onze kandidaten persoonlijk te leren kennen. Van iedere kandidaat weten we welke kennis, kwaliteiten en werkervaring zij hebben. Maar ook welke wensen, ontwikkelpunten en ambities er zijn. Ook onze klanten kennen we persoonlijk. Als intermediair tussen organisaties en kandidaten, analyseren we waar uw bedrijf behoefte aan heeft. We verdiepen ons in de organisatie, de cultuur, de organisatiestructuur. Kortom: wat kunnen we voor u betekenen?

ASSESSMENT

Pander en Lier biedt meer dan sec werving & selectie; we verzorgen als full service dienstverlener ook assessments. We brengen de drijfveren en motivatie van onze kandidaten in kaart en kijken hoe die bij de wensen van onze klanten passen.

PERSONEELS- EN SALARISADMINISTRATIE

GEWOON GOED GEREGELD

De zaak op orde, zonder zelf urenlang uit te zoeken wat er moet gebeuren? Als specialist in personeels- en salarisadministratie helpen wij u graag. Zo kunt u de focus van uw bedrijf bij uw corebusiness houden en toch uw personeelszaken zorgeloos op orde brengen en houden.

HET GEMAK VAN UITBESTEDEN

Bij de personeels- en salarisadministratie komt veel kijken, denk alleen al aan het papierwerk van de loonstroken en jaaropgaven. Pander en Lier verzorgt de salarisadministratie, stelt arbeidsovereenkomsten op en helpt uw personeel als zij hierover vragen hebben. U hoeft u zelf niet te verdiepen in de specialistische materie of op de hoogte te blijven van alle nieuwe regels. Ook hoeft u zelf geen systemen of software aan te schaffen. U houdt dus meer tijd over voor de processen in uw bedrijf.

ONLINE TOOL

Wij bieden een online digitaal platform aan waarin alles rondom de factor arbeid samen komt. Het verbindt u, de werknemer en ons met elkaar. Door het automatiseren en standaardiseren van diverse processen worden veel administratieve handelingen overbodig. De tool herinnert u aan belangrijke gebeurtenissen, legt competenties van medewerkers vast, houdt de dossiers overzichtelijk en medewerkers kunnen zelf het verlof aanvragen. Leidinggevenden kunnen de aanvragen op ieder gewenst moment beoordelen en de werknemer wordt hierover direct geïnformeerd. Ook de verzuimregistratie, contactpersonen in geval van nood en opleidingen en trainingen van werknemers kunnen worden geregistreerd.

Online tools: de voordelen

Personeels- en salarisadministratie

✔ Alles in 1 - 
Alles rondom salaris en personeel in één overzichtelijke online applicatie.

✔ Digitale dossiers - 
Loket.nl biedt uitgebreide mogelijkheden om veilig te werken met digitale HR-dossiers.

✔ Praktische koppelingen - 
Naadloos communiceren met uw applicaties.

✔ Samenwerken

✔ HRM-modules
 - De HRM-modules in Loket.nl zorgen ervoor dat u alles rondom uw werknemers goed kunt registreren en eenvoudig kunt delen.

✔ Management informatie

✔ Apps voor werkgevers en werknemers
 - Alle informatie in 1 app.

Werving- en selectie

✔ De persoon centraal - De talenten en de motivatie van kandidaten worden gebalanceerd geanalyseerd.

✔ Het bedrijf is de kern - Het DNA van uw bedrijf is uitgangspunt voor de match.

✔ Online benadering - Kandidaten worden digitaal gezocht en bij de juiste match uitgenodigd voor een analyse.

✔ Groeipotentieel - De mate en snelheid waarin personen hun maximaal potentieel benutten wordt aangegeven.

✔ Teamanalyse - de sterke kerncompetenties van uw team worden meegenomen in de benadering van de kandidaten.

✔ Apps voor werkgevers en werknemers 
- ook loonbaantrajecten, scholingsbehoefte en intelligentieanalsys worden aangeboden.

Uitzenden

✔ Urencontrole - Digitale afstemming tussen inlener en flexwerker over de gewerkte uren.

✔ Inzicht - Digitale beschikking over salarisstroken en jaaropgaven.

✔ Beschikbaarheid - Wanneer je weer beschikbaar bent, kan je het ons per app laten weten.

✔ Vakantie - Neem je vakantie. Laat het ons per app weten.

✔ Reserveringen - Vakantie geregeld. Regel dan geljk doorbetaling vanuit je reserveringen. Geen enkel probleem.

✔ Apps voor werkgevers en werknemers - ook loonbaantrajecten, scholingsbehoefte en intelligentieanalsys worden aangeboden.