menu

Over Pander en Lier

WIJ KIEZEN VOOR LANGE TERMIJN RELATIES

Wij zijn er voor iedereen die net als wij graag over de horizon kijkt en wil blijven groeien. Een oplossing voor vrijheid, ontwikkeling, passie en trots. Als totaaloplosser voor personele vraagstukken zorgen wij er niet alleen voor dat uw personeelszaken en -administratie goed geregeld zijn, wij kiezen voor persoonlijke verbinding en zijn altijd dichtbij voor passende hulp bij HR-vraagstukken. Zo kunt u zich focussen op waar uw bedrijf waarde toevoegt. We werken het liefst met bedrijven en kandidaten die net als wij nuchter zijn, hun verantwoordelijkheid nemen en houden van duidelijkheid en korte lijnen.

 

SAMEN ZETTEN WE DE SCHOUDERS ERONDER

Werken bij Pander en Lier is voor medewerkers die niet in een hokje willen worden geplaatst. Wij houden van gedrevenheid, in het werk, naast het werk en voor het werk. Ontwikkeling houdt niet op, het versnelt iemand naar een volgend level of de volgende fase. Daarom bieden wij ontwikkeltrajecten voor medewerkers die nog niet alle kennis hebben. Mensen met de juiste instelling en de wil om te leren, zullen bij ons altijd de weg vinden naar een beter perspectief.


BEDRIJFSCULTUUR SPEELT EEN BELANGRIJKE ROL 

Medewerkers worden niet uitgezonden zonder dat Pander en Lier eerst persoonlijk kennis met ze heeft gemaakt. En bij werkgevers gaan wij graag langs voor een rondleiding, voordat er uitzendkrachten aan de werkgever worden voorgesteld. Op die manier achterhalen we om wat voor bedrijf het nou echt gaat en wat voor type mensen er werken. Zo ontstaat een compleet beeld van de werkplek en van de kandidaat en kunnen we echt goede matches maken. Daar profiteert iedereen van!

Onze missie

Pander en Lier staat voor verbinden. Die verbindingen gaan we aan vanuit betrokkenheid en vertrouwen. Wij zien werk als een voorwaarde voor het algeheel welbevinden. Door de zekerheid die Pander en Lier biedt aan haar uitzendkrachten, klanten en eigen medewerkers bieden we ze de mogelijkheid om uitdagingen aan te gaan en te kunnen groeien. Pander en Lier is hierin de verbindende schakel door te kijken naar kennis, naar ervaring, maar ook naar karakter, bedrijfscultuur en groeimogelijkheden. Samen stellen we doelen en vieren we successen. Wij staan voor verantwoordelijkheid nemen, uitdagingen aangaan, de horizon durven verleggen.

 

Onze visie

Pander en Lier is er voor alle vraagstukken op HR-gebied. Wij kijken over grenzen, denken buiten de gebaande paden en zorgen altijd voor een oplossing om mensen en bedrijven te helpen, uit te dagen en te laten groeien op zowel fysiek, intellectueel als financieel vlak. Zo bieden wij daadwerkelijk meerwaarde.

 

Lid NBBU

Pander en Lier is lid van de NBBU. Het doel van dit keurmerk is dat de bemiddelaar risico’s helder heeft en dat die voor de opdrachtgever beperkt zijn. Hierdoor kunnen we kwaliteit leveren.

Ons team

 

Foto van Jorg Rotman
Jorg Rotman
Zorgt dat iedereen zijn werk kan doen

Veendam

"Ons team vult elkaar perfect aan, behalve over de waarden waar we voor staan. Die delen we en dat maakt trots."

Foto van Syl Luttjeboer
Syl Luttjeboer
Matchmaker

Veendam

“Ik ben tevreden als onze klanten en medewerkers ook tevreden zijn”

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

We willen graag weten hoe onze klanten en ons personeel ons waarderen en of zij het gevoel hebben dat wij onze beloftes nakomen. Om blijvend te kunnen verbeteren, vragen wij op verschillende momenten om feedback, zoals in het tevredenheidsonderzoek dat we in 2018 uit hebben laten voeren.

Twee mannen monteren een kunststof boeideel.

WAT ZEGGEN ONZE MEDEWERKERS?

Een man die hout aan het verplaatsen in zijn werkplaats.

FEEDBACK GEVEN?

Heeft u tips of wilt u ons feedback geven? We gaan graag met u in gesprek op een van onze vestigingen. Het onderstaande formulier invullen kan ook. Als we nog vragen hebben, nemen we contact met u op. Bedankt dat u ons helpt te verbeteren!