menu
Flexwerker login

Pander en Lier is er voor jou!

Voor alle enthousiaste aanpakkers in Noord-Nederland gaan wij aan de slag. Wij zijn er om jou verder te helpen bij het vinden van jouw droombaan. Dit doen wij niet alleen door te kijken naar kennis en ervaring, maar ook naar jouw karakter, interesses en ambitie. Wij staan voor verantwoordelijkheid nemen, uitdagingen aangaan en je horizon durven te verleggen. Daarom nemen we de tijd om je goed te leren kennen voordat we je voorstellen aan een van onze werkgevers. Samen kijken we welke baan en welke werkgever bij jou past. Zo ga je gemotiveerd aan de slag bij een van onze werkgevers in de provincie Groningen of de kop van Drenthe.

Wij zijn er voor jou om te bemiddelen in een nieuwe baan, maar ook om jouw vragen te beantwoorden over je contract, inschrijvingen of bijvoorbeeld je pensioen. Met onze vestiging in Veendam zijn we altijd dichtbij. Voor passende hulp, of gewoon een kop koffie en een goed gesprek om verder te komen in je loopbaan.

0 jarig bestaan
0 actuele vacatures
0 functies vervuld
Foto van Pander en Lier medewerker

Nieuwste vacatures

Vind jouw droombaan

Op onze vacaturepagina’s geven we een beeld van de functies die we op dit moment aanbieden. Zo kun je alvast kijken of een van deze vacatures bij jou past. Staat er een vacature bij die je aanspreekt? Of mis je juist jouw ultieme functie? Laat van je horen, we kijken graag samen of jij binnenkort van start kunt in een passende functie!

Man met brandblusser blust brand in een afval container.

Mijn baan,

Mijn ontwikkeling

Veendam

Pander en Lier Veendam
Promenadepad 83
9641 DC Veendam
Nederland