menu

Inschrijven

Heb je interesse om via ons aan de slag te gaan? Als je het formulier op deze website invult, nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op en nodigen we je uit voor een intakegesprek. Je bent tijdens kantooruren natuurlijk ook zonder afspraak van harte welkom in één van onze vestigingen.

Intake en inschrijven

Om een intakegesprek met je te plannen, ontvangen we graag je naam en contactgegevens. We vragen ook om je CV toe te voegen, zodat we al een beeld hebben van je werkervaring. Uiteraard behandelen we jouw gegevens met respect. Wat we precies met je gegevens doen, lees je in ons privacy statement.
Wij zijn er voor iedereen die net als wij graag over de horizon kijkt en wil blijven groeien. Tijdens de intake schrijven we je in en bespreken we daarom jouw wensen, interesses en ervaring. Daarnaast kijken we samen naar het type organisatie waarin jij je thuis voelt. Omdat we veel contact hebben met onze klanten, weten we vaak direct of er een passende baan voor je is. Als dat het geval is bespreken we hoe we het verder aanpakken en wat dat voor jou betekent.
Soms hebben we geen vacature open staan die aansluit bij jouw profiel. In dat geval brengen we je onder de aandacht bij bedrijven waar je goed zou passen. Op de pagina ‘Hoe werkt het?’ lees je wat er vervolgens gebeurt.

Samen zetten we de schouders eronder

Werken bij Pander en Lier is voor medewerkers die niet in een hokje willen worden geplaatst. Daarom bieden wij ontwikkeltrajecten voor mensen met de juiste instelling en de wil om te leren. Waar we kunnen, geven we je tips of kijken we naar andere mogelijkheden zoals trainingen om jou aan een passende baan te helpen. Als je gedreven bent vinden we samen altijd een manier om een stap in de juiste richting te zetten.

HOE WERKT HET?

Als je een baan zoekt, wil je weten welke stappen je moet zetten en hoe dit in zijn werk gaat. Daarom leggen we op deze pagina uit wat er gebeurt als je je hebt ingeschreven bij Pander en Lier. Ben je al in dienst bij Pander en Lier? Op deze pagina vind je ook handleidingen, uitleg over je urenregistratie en handige links.

Zoek je informatie over regelingen zoals je pensioen, CAO of branche gerelateerde informatie? Kijk dan op de pagina ‘Veel gestelde vragen’.

 • 1

  INSCHRIJVEN

  Een afspraak maken om je bij ons in te schrijven, kan heel gemakkelijk door het inschrijfformulier in te vullen. Als je alvast je CV toevoegt, kunnen we ons goed voorbereiden op het gesprek. Wil je liever direct kennis met ons maken? Kom dan tijdens kantooruren langs op een van onze vestigingen. Je bent van harte welkom, ook zonder afspraak.

 • 2

  KENNISMAKEN

  Als je je online bij ons inschrijft, nemen we binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Voordat we je voorstellen aan een van onze werkgevers, willen we kennis met je maken. We willen weten wie je bent, wat je drijft en waar je passie ligt. Wat vind je leuk aan het werk dat je al hebt gedaan? Wat viel tegen en waar wil je naartoe? Sta je misschien open voor iets anders of kunnen we je helpen met een opleidingstraject? Allemaal vragen die belangrijk zijn om voor jou de beste match te maken. We doen ons uiterste best voor de beste match tussen jou en je nieuwe functie en werkgever.

 • 3

  AAN DE SLAG VOOR JOU

  Nadat we kennis met elkaar hebben gemaakt, gaan we voor je aan de slag. We kijken of er een vacature en organisatie is die bij je past en we nemen contact op met diverse werkgevers om je daar voor te stellen.

 • 4

  WE HOUDEN JE OP DE HOOGTE

  Ondertussen houden we je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen. Ook als we nog niet direct een functie voor je hebben gevonden, hoor je van ons. We spreken van te voren af hoe vaak en hoe we je hierover informeren.

 • 5

  ALS WE EEN BAAN HEBBEN GEVONDEN

  Zodra we een baan voor je hebben gevonden, laten we je dat zo snel mogelijk weten. We bespreken dan ook alle voorwaarden met je, zoals je uurloon en je CAO. Vervolgens kunnen we een startdatum afspreken en kun je aan de slag!