menu

WIJ ZIJN PANDER EN LIER

Over Pander en Lier

WIJ KIEZEN VOOR LANGE TERMIJN RELATIES

Pander en Lier staat voor verbinden. We verbinden ons aan jou, aan onze eigen medewerkers en aan onze klanten. We doen ons best om je te leren kennen en je te matchen met een organisatie waarin jij je echt thuis voelt. We houden de lijntjes kort en zetten met plezier een stapje extra om jou verder te helpen.

 

WIJ KIJKEN VERDER DAN EEN CV

We zoeken de beste match voor jou, zodat jij je kunt verbinden aan een mooie functie bij een fijn bedrijf. Als vaste of als flexibele kracht. We geloven niet in hokjes en zullen je daar ook nooit in plaatsen. Samen kijken we welke functie bij welk bedrijf het beste bij jou past. Jouw CV geeft ons een beeld van wat je tot nu toe hebt gedaan, maar we kijken verder dan dat. Niet alleen: wat heb je al gedaan, maar vooral: wat wil je vanaf nu doen? Als we kansen zien, dan zetten we ons daar samen voor in. En als je een goed idee hebt, dan gaan we daarvoor.

WAAR DOEN WE HET VOOR?

Het is onze missie om mens en werk te verbinden. Dat doen we door te kijken naar kennis en ervaring, maar ook naar karakter, bedrijfscultuur en naar groeimogelijkheden. Wij zien werk als een voorwaarde voor het algeheel welbevinden en zijn een oplossing voor vrijheid, ontwikkeling, passie en trots. Wij staan voor verantwoordelijkheid nemen, uitdagingen aangaan en je horizon durven te verleggen. Wij kiezen voor verbinding en een lange termijn relatie. Samen stel je doelen en vier je successen.

 

WE ZIJN ER VOOR JOU

Je kunt ons alles vragen en we geven je altijd een helder antwoord. We willen voor onze medewerkers dé partij zijn die hen verder helpt. Bij het vinden van werk, maar ook als we je op een andere manier kunnen ondersteunen. Heb je vragen over iets dat invloed heeft op je werk? Heb je hulp nodig met het invullen van formulieren, of weet je even niet welke kant je op wilt met het werk? We zijn altijd dichtbij en benaderbaar. Je kunt bij ons terecht voor passende hulp. Maar ook gewoon voor een kop koffie en een goed gesprek.

Ons team

Foto van Jorg Rotman
Jorg Rotman
Zorgt dat iedereen zijn werk kan doen

Veendam

"Ons team vult elkaar perfect aan, behalve over de waarden waar we voor staan. Die delen we en dat maakt trots."

Foto van Syl Luttjeboer
Syl Luttjeboer
Matchmaker

Veendam

“Ik ben tevreden als onze klanten en medewerkers ook tevreden zijn”

WAT ZEGGEN MEDEWERKERS?

We vinden het belangrijk om te weten of onze klanten en medewerkers vinden dat wij onze beloften nakomen en we willen ons continu blijven verbeteren. Daarom laten wij regelmatig een tevredenheidsonderzoek uitvoeren.

Feedback is altijd welkom!

Twee mannen monteren een kunststof boeideel.

FEEDBACK GEVEN?

Heb je tips of wil je ons feedback geven? We gaan graag met je in gesprek op een van onze vestigingen. Het onderstaande formulier invullen kan ook. Als we nog vragen hebben, nemen we contact met je op.

Bedankt dat je ons helpt te verbeteren!